Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Sorunlarınız

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan M@STER
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 135
  • Görüntüleme Görüntüleme 22K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Bendede Kontrol et deyyince sürekli PBConfig.exe diye bi dosyayı yükleyip duruyo anti virus programımı sildim ama sorun devam ediyo yardım plsssssss

Görev yapıyorum ama görev tamamlandı demıyor.

Bendede Kontrol et deyyince sürekli PBConfig.exe diye bi dosyayı yükleyip duruyo anti virus programımı sildim ama sorun devam ediyo yardım plsssssss

Zaten cevabı özelde belirttim.Ekran kartının sistem özelliklerine dikkat edin.Yüksek ihtimalle yetersiz...;)

Görev yapıyorum ama görev tamamlandı demıyor.

Bu çok ilginç bir olay ilk kez sizde duydum.Ne yazık ki çarınızda oluşan bir bug olabilir :o Acemice söylüyorum ama..yeniden yükleyin bir defa.

Mereba AbiCim Oyuna Tam Gircem Böle Bier Şey Çıkıor Önüme Ve Çarın Şifresini Ad Sini Ben'den Başka Kimse Bilmior.

Ne Yapmam Lazım Yardım...............!

Bu hatanın başlıca cevabı çarınız hacklenmiş.Bir siteden girmeyi deneyin.Şifreyi felan değişin.Sonra oyuna girmeyi deneyin.Çalan bir kişi varsa giremez.Yada herhangi bir bilgisayarda,ani kapatma,fiş çekme,direk resetleme,veya oyunun tam olarak kapanmaması bu soruna sebep olabilir.

iyi günler dpo şifresini değiştirdimde ç harfi koymuşum .şimdi depoyu açamıyorum ne yapmam lazım?

20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri