- Konular
- 7
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 3 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 40
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Bendede Kontrol et deyyince sürekli PBConfig.exe diye bi dosyayı yükleyip duruyo anti virus programımı sildim ama sorun devam ediyo yardım plsssssss
- Konular
- 104
- Reaksiyon Skoru
- 65
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 10 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Görev yapıyorum ama görev tamamlandı demıyor.
- Konular
- 660
- Reaksiyon Skoru
- 1,060
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 270
- MmoLira
- -22
- DevLira
- 0
Bendede Kontrol et deyyince sürekli PBConfig.exe diye bi dosyayı yükleyip duruyo anti virus programımı sildim ama sorun devam ediyo yardım plsssssss
Zaten cevabı özelde belirttim.Ekran kartının sistem özelliklerine dikkat edin.Yüksek ihtimalle yetersiz...

Görev yapıyorum ama görev tamamlandı demıyor.
Bu çok ilginç bir olay ilk kez sizde duydum.Ne yazık ki çarınızda oluşan bir bug olabilir
Acemice söylüyorum ama..yeniden yükleyin bir defa.Mereba AbiCim Oyuna Tam Gircem Böle Bier Şey Çıkıor Önüme Ve Çarın Şifresini Ad Sini Ben'den Başka Kimse Bilmior.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Ne Yapmam Lazım Yardım...............!
Bu hatanın başlıca cevabı çarınız hacklenmiş.Bir siteden girmeyi deneyin.Şifreyi felan değişin.Sonra oyuna girmeyi deneyin.Çalan bir kişi varsa giremez.Yada herhangi bir bilgisayarda,ani kapatma,fiş çekme,direk resetleme,veya oyunun tam olarak kapanmaması bu soruna sebep olabilir.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)