xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Sorunlarınız

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan M@STER
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 135
  • Görüntüleme Görüntüleme 22K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

gotoşof;5571516' Alıntı:
launcher doldururken pointblank iexec zipde takılıp kalıyor nasıl yapacam..

gotoşof;5571976' Alıntı:
launcher sorununu düzeltim oyuna giriyor hack sheld yükleniyor ekrena geliyor sonra oyuna girmiyor bunun çözümünü alabilirmiyim...

Olası Çözümler:

• [*]Ctrl + Alt + Delete yapıp Görev Yönetici'sini seçin
    [*]Sonra oradaki Seçeneklerden İşlemler'i seçin
    [*]Şimdi ise HSUpdate adlı işlemi bulun ve işlemi sonlandır diyin.
    [*]Daha bitmedi.Son olarakta PointBlank exe adlı işlemi sonlandırın.
    Ve oyunu tekrardan başlatın sorununuz çözülecektir

Konuya göz atabilirsiniz:Tıkla.http://www.turkmmo.com/point-blank-rehberi/1242626-point-blank-hackshield-hatasi-cozumu-quot.html

--------------------------------------------------------------------------
şu hatayı alıyorum çozumunu soleyebilirmisiniz :

Hatanın sebebi bugtur.Bug eksik dosya,aşırı lag gibi nedenlerden meydana gelebilir.Siz bir netinizi test edin.Sistem Gereksinimlerini kontrol edin.Daha sonra gerekirse yeniden kurun ve oyuna girerken,açtığınız diğer uygulamaları kapatın.

Son düzenleme:
Hatanın sebebi bugtur.Bug eksik dosya,aşırı lag gibi nedenlerden meydana gelebilir.Siz bir netinizi test edin.Sistem Gereksinimlerini kontrol edin.Daha sonra gerekirse yeniden kurun ve oyuna girerken,açtığınız diğer uygulamaları kapatın.

internet hızımı olçum çok da değildi az da değildi yeniden kurdum aynı hatayı verdi

Moderatör tarafında düzenlendi:
bugtrap hatası alıyorum çözüm getirecek warmı?

internet hızımı olçum çok da değildi az da değildi yeniden kurdum aynı hatayı verdi

gotoşof;5823708' Alıntı:
bugtrap hatası alıyorum çözüm getirecek warmı?

Bug göndericisi sanırım adı Bugtrapla ilgili kapsamlı bir araştırma yapın,gerekirse silin.Başka bir sorunla karşılaşabilirsiniz,bu durumda tekrar kurmalısınız ama.Verebileceğim bilgiler bunlar.

Birde şu videoya göz at derim:

Mereba AbiCim Oyuna Tam Gircem Böle Bier Şey Çıkıor Önüme Ve Çarın Şifresini Ad Sini Ben'den Başka Kimse Bilmior.

Ne Yapmam Lazım Yardım...............!

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri