- Konular
- 406
- Online süresi
- 3h 42m
- Reaksiyon Skoru
- 433
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 197
- MmoLira
- 182
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
:s:s:s SENN GUÇLUMUSUNKİ LONCANA GÜÇLÜ ADAM BEKLİYORSUN SENLE EN SON SAMANIMLA VS ATTIK CANIMIN YARISI ANCA GİTTİ DOGRULARI KONUSALIM .ARAGORN TAMAMIYLE SAVUNMACI BİR İSİM.SAVUNMA DİZİYOR ADAMINA GORE AMA SAYGI DUYARIM ODA BİR TAKTİK EN AZINDAN SENİN GİBİ ONUN BUNUN SS SİNİ ALIP TEHTİT ETMİYOR.O LONCA NEREYE GİDER BLMEM 

- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 4 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 59
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
:s:s:s SENN GUÇLUMUSUNKİ LONCANA GÜÇLÜ ADAM BEKLİYORSUN SENLE EN SON SAMANIMLA VS ATTIK CANIMIN YARISI ANCA GİTTİ DOGRULARI KONUSALIM .ARAGORN TAMAMIYLE SAVUNMACI BİR İSİM.SAVUNMA DİZİYOR ADAMINA GORE AMA SAYGI DUYARIM ODA BİR TAKTİK EN AZINDAN SENİN GİBİ ONUN BUNUN SS SİNİ ALIP TEHTİT ETMİYOR.O LONCA NEREYE GİDER BLMEM![]()
Ozanos'la bir yere varamayacagın icin Zaten samanı actın samanın ss sinide gönderdim oda ban yedi ve Ninja açtın karın agrıntın büyük anlıyorum

Ben senin gibi millete affedersin sen eziksin sen adam degilsin sen m4lsn gibi hakaretler etmiyorumki ban yemiyorum ayrıca birisini tehdit ediyor olsam ban yemiş olurdum herkes senin gibi küfürbaz degil ...
Gereksiz insanlarla gereksiz konusmalar yapmakta huyum degil ...
Hayatında 20 myi geçik toplu bir para göremezsn ama görürsen sende bir Lonca acarsn ... Buradan Aragorn'ada tesekkür ediyorum Güvenip bir miktar parayı verip Loncayı acmamazı sagladı icin ... Biz bir ekibiz , Bu lonca senin gibi küfürbazlara snn gibi milleti asagılayan insanlara acık degil ...
Ninjanla gel ws atalım ama ban yerse aglama ...

- Konular
- 25
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 4 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
:s:s:s SENN GUÇLUMUSUNKİ LONCANA GÜÇLÜ ADAM BEKLİYORSUN SENLE EN SON SAMANIMLA VS ATTIK CANIMIN YARISI ANCA GİTTİ DOGRULARI KONUSALIM .ARAGORN TAMAMIYLE SAVUNMACI BİR İSİM.SAVUNMA DİZİYOR ADAMINA GORE AMA SAYGI DUYARIM ODA BİR TAKTİK EN AZINDAN SENİN GİBİ ONUN BUNUN SS SİNİ ALIP TEHTİT ETMİYOR.O LONCA NEREYE GİDER BLMEM![]()
Her kalkan dalı neden tutuyorsun ki ahbap! Demek ki zamanında canını fazla yakmışlar. Hayat sana güzel maşallah. Ama senden bu gidişle bir billur olmaz. Konuları kirletmekte üstüne yok birde deneme mod olucaksın.:m29:
- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 4 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 59
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Her kalkan dalı neden tutuyorsun ki ahbap! Demek ki zamanında canını fazla yakmışlar. Hayat sana güzel maşallah. Ama senden bu gidişle bir billur olmaz. Konuları kirletmekte üstüne yok birde deneme mod olucaksın.:m29:
Deneme Mod olmak cok zor degil ...
Burdaki yetkisine güvenerek oynda bir yerlere varıcagını sanan kisilerden biri ...
- Konular
- 406
- Online süresi
- 3h 42m
- Reaksiyon Skoru
- 433
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 197
- MmoLira
- 182
- DevLira
- 0
Ozanos'la bir yere varamayacagın icin Zaten samanı actın samanın ss sinide gönderdim oda ban yedi ve Ninja açtın karın agrıntın büyük anlıyorum
Ben senin gibi millete affedersin sen eziksin sen adam degilsin sen m4lsn gibi hakaretler etmiyorumki ban yemiyorum ayrıca birisini tehdit ediyor olsam ban yemiş olurdum herkes senin gibi küfürbaz degil ...
Gereksiz insanlarla gereksiz konusmalar yapmakta huyum degil ...
Hayatında 20 myi geçik toplu bir para göremezsn ama görürsen sende bir Lonca acarsn ... Buradan Aragorn'ada tesekkür ediyorum Güvenip bir miktar parayı verip Loncayı acmamazı sagladı icin ... Biz bir ekibiz , Bu lonca senin gibi küfürbazlara snn gibi milleti asagılayan insanlara acık degil ...
Ninjanla gel ws atalım ama ban yerse aglama ...![]()
peh peh peh yazık gerçekten burda beni kıskanıp kendinden geçiyor.oyundan şamanıma kaybedip onu küfür ettirmeye zorluyor.yazk yav sende insansın
D)sanada yazık.senin loncandan kaç kisi bana lütfen loncamıza gel diye yalvardı biliyormusun yanındakilere bir sor bakayım ayrıca senin gibi insanlarla muhatap olmak istemiyorum bana ihtiyacı olan adam gibi üyeler var senin gibi birisi ile burada birdaha muhatap olmayacagım herkes haddini bilsin !- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...