- Konular
- 1,476
- Reaksiyon Skoru
- 1,644
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 273
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Bir daha yönetime karşi yorumda bulunmayin. D.modlarımızı, özenle seçiyoruz...istediğimiz adamıda d.mod yaparız.Siz bunu yargılayamazsınız.Buna hakkınız yok.Deneme Mod olmak cok zor degil ...
Burdaki yetkisine güvenerek oynda bir yerlere varıcagını sanan kisilerden biri ...
Adam illa d.mod diye her yaptığı yorumu d.modluğuyla ilişkilendirmeyin.
- Konular
- 25
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 4 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
peh peh peh yazık gerçekten burda beni kıskanıp kendinden geçiyor.oyundan şamanıma kaybedip onu küfür ettirmeye zorluyor.yazk yav sende insansınD)sanada yazık.senin loncandan kaç kisi bana lütfen loncamıza gel diye yalvardı biliyormusun yanındakilere bir sor bakayım ayrıca senin gibi insanlarla muhatap olmak istemiyorum bana ihtiyacı olan adam gibi üyeler var senin gibi birisi ile burada birdaha muhatap olmayacagım herkes haddini bilsin !
İki bireyin muhattap olması için aynı düzeyde olması lazım. O yüzden muhattap değildiniz zaten. :ka19:
- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 4 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 59
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
KeNjİ;3400882' Alıntı:Bir daha yönetime karşi yorumda bulunmayin. D.modlarımızı, özenle seçiyoruz...istediğimiz adamıda d.mod yaparız.Siz bunu yargılayamazsınız.Buna hakkınız yok.
Adam illa d.mod diye her yaptığı yorumu d.modluğuyla ilişkilendirmeyin.
Siz bize burda hizmet vermek icin burdasınız ama sizin o cok degerli deneme modunuz Bir Lonca açmışız herkes tebrik ederken o saçma sapan oyun icindeki diyaloglarımızı buraya yansıtıyor , Çifte standart yapıcagınzıa ilk önce konuyu okun derim ...
- Konular
- 406
- Online süresi
- 3h 42m
- Reaksiyon Skoru
- 433
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 197
- MmoLira
- 182
- DevLira
- 0
daha cevap yazmayacaktım ama kendimi tutamadım eger ben burda senle konusuyorsam marsta ki oyuncumdan dolayıdır.eger konusmuyorsam bilki ozaman senle d.mod oldugum için muhatap olmuyorumdur.yani burda senle muhatap olmamın tek nedeni aynı serverde oynuyor olmamızdır d.mod olusum degil.
ayrıca sakın bir daha bu forumun yoneticilerine laf atma ve adminlere çifte standart yapıyorsunuz gibi saçma sapan şeyler söyleme.
ayrıca sakın bir daha bu forumun yoneticilerine laf atma ve adminlere çifte standart yapıyorsunuz gibi saçma sapan şeyler söyleme.
- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 4 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 59
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
daha cevap yazmayacaktım ama kendimi tutamadım eger ben burda senle konusuyorsam marsta ki oyuncumdan dolayıdır.eger konusmuyorsam bilki ozaman senle d.mod oldugum için muhatap olmuyorumdur.yani burda senle muhatap olmamın tek nedeni aynı serverde oynuyor olmamızdır d.mod olusum degil.
Yazma kardeşim istiyen mi oldu hey allahm ya Millet deliye hasret biz akıllıya konusma benle ben sana laf attımmıdaki konuma yorum yapıyorsn yapma !
Ortada sacma sapan tek şey var oda senin konuya atlaman !
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

D)sanada yazık.senin loncandan kaç kisi bana lütfen loncamıza gel diye yalvardı biliyormusun yanındakilere bir sor bakayım ayrıca senin gibi insanlarla muhatap olmak istemiyorum bana ihtiyacı olan adam gibi üyeler var senin gibi birisi ile burada birdaha muhatap olmayacagım herkes haddini bilsin !