HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
BİR LAFA BAKARIM LAF MI DİYE,BİRDE SÖYLEYENE BAKARIM "ADAM MI DİYE"
Konuyu Acana ''![]()
)))[ı]
bir lafa bakarım laf mı diye,birde söyleyene bakarım "adam mı diye"
konuyu acana ''![]()

Amac nedir ben anlayamiyorum ki,Samet sen degilmiydin alone ile savas aciyoruz kabul edin diyen daha gecenki yorumlarinda okudum,savas acildi ve kabul ettin 10 4 degildik sonlarda brian sendenmi kaciyordu yoksa ben cagiriyorum diyemi geliyordu acabaDun biz pesinden geldikce kendini bisey saniyordun madem kendini savunuyorsun kacmiyorsun beyaz bayraktan söz ediyorsun en cok beyaz bayragi kim basiyor ? gelmis burda laf yapiyorsunuz.Rasrot sana gelince amacin nedir senin problem cözülsün diyorsun gelip burda milleti birbirine düsürüyorsun cocuk gibi davranma yeter yahu.Derdiniz yakamoz BiRaNN,BRiaNN olmus heryerde yakamoz bizler derdini söylemeyen derman bulamazmis.Bizimle ugrasmaktan vazgecin.Savas yaptik biraktik bundan sonra savasa bile gerek görmüyorum sizinle coluk cocuk eglendiriyoruz.Kendini bisi sanan dökülüyor forumda.Yeter bu konular kilitlensin ya biktim hepinizden.
Savaş mevzusunu sizin adamlarınız abuk subuk konular açarak başlattılar.
Savaştakı amacımı az çok anlamıştınız herhalde. Bayrağı da o amaçta bastım. Biz iki kişi, loncanızı yenceğimiz düşüncesiyle girmedik zaten. Eşitlenince elbet atarız bir savaş. Bu yaptığımız savaş değildi zaten.
Briana gelince. Kendisi ve Benberk durumu çok iyi biliyor. Sana göre öyleydi bana göre kaçtılar. Bunu tartışcak değilim senle. Savaşda fark ettiysen 100-21 bitti.
Küfüre gelince. Küfürü kime ettiğimi; o kişilerde çok iyi biliyor. Savaşta ki konuşmalarımızı, sizinkilerden dinleyenlerin olduğunu biliyorduk zaten
Dinleyen de bundan emindir zaten. Amacım çıkarmış.P Güldürme beni ne çıkarım olabilir bu oyunda; sizlerden veya etrafımdakilerden. Sürekli aynı şeyi söylüyorsun. " Samet, seni yanlış tanımışız" Artık tanıdıysan bu laflarına son verirsin umarım. Şu oyunda doğru düzgün 4-5 kişi var bana göre. Gerisi umrumda değil.
Yok çıkarcıymışım, yok hırslıymışım.
Bunlar sizin düşünceleriniz. Çoluk-cocuk olarak görüyorsanız forumu ve kendinizi de biliyorsanız. Burda tartışmaya girmenize gerek yok. gülün geçin o zmn 
Ne sizin loncadaki yüzsüzlerden bahsetcem artık ne bizdekilerini. Herkes kendini biliyor. Ama hala yüzsüzlüklerini devam edip burda konular açan arkadaşlar var. O konuları açan arkadaşın amacı ne peki? Benim herhangi bir iddiam da olmadı. Konuyu açan Rasrot, sizinkilern açtığı konulara cevap maksatlı açmış olsa gerek. Konuyu açan adolf oldu.
Savaş mevzusunu sizin adamlarınız abuk subuk konular açarak başlattılar.
Savaştakı amacımı az çok anlamıştınız herhalde. Bayrağı da o amaçta bastım. Biz iki kişi, loncanızı yenceğimiz düşüncesiyle girmedik zaten. Eşitlenince elbet atarız bir savaş. Bu yaptığımız savaş değildi zaten.
Briana gelince. Kendisi ve Benberk durumu çok iyi biliyor. Sana göre öyleydi bana göre kaçtılar. Bunu tartışcak değilim senle. Savaşda fark ettiysen 100-21 bitti.
Küfüre gelince. Küfürü kime ettiğimi; o kişilerde çok iyi biliyor. Savaşta ki konuşmalarımızı, sizinkilerden dinleyenlerin olduğunu biliyorduk zatenDinleyen de bundan emindir zaten.
Amacım çıkarmış.P Güldürme beni ne çıkarım olabilir bu oyunda; sizlerden veya etrafımdakilerden. Sürekli aynı şeyi söylüyorsun. " Samet, seni yanlış tanımışız" Artık tanıdıysan bu laflarına son verirsin umarım. Şu oyunda doğru düzgün 4-5 kişi var bana göre. Gerisi umrumda değil.
Yok çıkarcıymışım, yok hırslıymışım.Bunlar sizin düşünceleriniz. Çoluk-cocuk olarak görüyorsanız forumu ve kendinizi de biliyorsanız. Burda tartışmaya girmenize gerek yok. gülün geçin o zmn
Ne sizin loncadaki yüzsüzlerden bahsetcem artık ne bizdekilerini. Herkes kendini biliyor. Ama hala yüzsüzlüklerini devam edip burda konular açan arkadaşlar var. O konuları açan arkadaşın amacı ne peki? Benim herhangi bir iddiam da olmadı. Konuyu açan Rasrot, sizinkilern açtığı konulara cevap maksatlı açmış olsa gerek. Konuyu açan adolf oldu.
Bayragi sadece savas esnasindami basiyordun yoksa geneldemi kullaniyorsun

Seni cok iyi tanidim Harypotteri banlatip Rubi carini actin bizim loncaya geldin ne konusuluyor onu merak ettin kendinde söyledin,Zaten bizim kalabalik bir lonca oldugumuzu biliyorsun ? ne diye forumda Alone ile actigimiz savaslari kabul edin dedin ? bizde sana buna karsilik savas actik,madem kalabaligiz ne diye savasi kabul ediyorsun ? bunu bile bile forumda söyledin ve kabul ettin uzatmanin anlami yok...
Adolfhit bizim loncanin üyesi degil ve hic bir sekilde konu acmasini biz söylemedik izleyici olarak girmisti...Arkadasin kendi loncasi var..Rasrot sizin lonca üyenizden birisi ne derdi olabilir bizimle ?
Tom carindayken sürekli sohbetimiz oluyordu yardimlasiyorduk Potter acilinca ne oldu ? Rekabeti bile anlasarak yapiyorduk simdi yan cizmenin anlami nedir ? Seni yanlis tanimamismiyiz sence? tomda ayri bi karakter Potterde ayri amacin nedir? Daha dogrusu ne yapmak istiyorsunuz birakalimmi illa oyunu yani..Ayrica gelde Yellowun ettigi küfürleri gör
o adamin ne derdi vardi bizimlede gelip beni yakindan taniyor gibi küfür ediyor.Gelip burda cevap vermessin diyorsun.Forumu sizlerin eline birakayimda istediginizi yazin öylemi yani ? 10 gun ara verdim konusmadiginiz kalmadi cvp vermemem sizleri hakli kilar demi.
Küfürü kime ettigin degil etmis olman önemli.Küfürün sonuna bunlar dedin orda 4 kisiydik demekki bunlar diyince hepimiz giriyoruz küfüre yaziklar olsun sana.........En degerli varligimiz onlar bizim ayiptir sana bukadarina hakkin yok.12 13 yasinda bir insandan ne farkin var söylermisin? simdi bukadar yeter yolun acik olsun sen benim düsmanim bile degilsin artik.Sana yaka silkeliyorum pehh.Younculuk adamlarsiniz hepiniz.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...