darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
Hikaye Ekle

YaKaMoZ LuLar Buraya ;)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RasroT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 58
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Adolf bi dahakine karşıma çık ve kesince gel burda konuş ok? Yada abilerin konuşsun sen sus.

Loncam loncam dyp dolanma ortalıkda. Nınja hesabınla ANKA daydın. Sondan şu sendeki korku nasıl korkuysa artık oraya gittin. Tabi kendince adam oldun. Neyse bi dahakine savaşa katıl. Sende yakamozlusun unutma :)

''Yiğitcan savaşa girer savaş kaybedemem((((((:'' der. O zaman o arkadasa söyliceksin yakamozdayım diye geçinmicek tmm mı. Adolf kim ya asıl olayı kışkırtan o.Dün lonca al diye yalvarıyordu smdi yakamozu savunuyor bize

Amac nedir ben anlayamiyorum ki,Samet sen degilmiydin alone ile savas aciyoruz kabul edin diyen daha gecenki yorumlarinda okudum,savas acildi ve kabul ettin 10 4 degildik sonlarda brian sendenmi kaciyordu yoksa ben cagiriyorum diyemi geliyordu acaba:)Dun biz pesinden geldikce kendini bisey saniyordun madem kendini savunuyorsun kacmiyorsun beyaz bayraktan söz ediyorsun en cok beyaz bayragi kim basiyor ? gelmis burda laf yapiyorsunuz.Rasrot sana gelince amacin nedir senin problem cözülsün diyorsun gelip burda milleti birbirine düsürüyorsun cocuk gibi davranma yeter yahu.Derdiniz yakamoz BiRaNN,BRiaNN olmus heryerde yakamoz bizler derdini söylemeyen derman bulamazmis.Bizimle ugrasmaktan vazgecin.Savas yaptik biraktik bundan sonra savasa bile gerek görmüyorum sizinle coluk cocuk eglendiriyoruz.Kendini bisi sanan dökülüyor forumda.Yeter bu konular kilitlensin ya biktim hepinizden.
+ Sen kimsin ki bizim yaptıklarımızı sınayabiliyosun. Düşünce özgürlüğü diye birşey war istediğimizi yaparız. Hem sen kmsnde bze coluk cocuk diyosun. Sana bi lafım wardı ama forumda terbiyesizlik olmasın. Bizden bıktıysan eğer o bize dalaşıp yerden kalkamayıpta sonra sizi çağıran adamlara söyle rahat durmayı denesinler olur mu ?

Sen kimdin pardonda varsa bi sözün bana söle bakalim gelisi güzel bos bos konusma her konusulan kelime yerindedir sölüyorsunuz cevap aliyorsunuz o kadar bunu böle gör forum da sölemiceksen gelir bana sölersin ikide bir sen kimsin kimsin demiceksin önce sölicek sözün varsa bana söliceksin ona deil kimse size çoluk cocuk demedi iyi takip et konulari terbiyesizlik olmicakmiş forumda sölicegi sözle var sa sözün gelip bana söliceksin oyundayım 7 24 her sekilde ulasırsın konusmak istedigin bişi olursa beklerim pmden konusalim ne diceksen onlar bizim loncamızda bulunan arkadaslarimizdir savas oldugu sürece her halikarda karsı karsıya gelir savasiriz sorun deil şikayet etmiceksin bu konudan savasicaksin sadece sizi sınayanda yok ayrica sadece sölüyorsunuz cevap aliyorsunuz dedigim gibi

Sen kimdin pardonda varsa bi sözün bana söle bakalim gelisi güzel bos bos konusma her konusulan kelime yerindedir sölüyorsunuz cevap aliyorsunuz o kadar bunu böle gör forum da sölemiceksen gelir bana sölersin ikide bir sen kimsin kimsin demiceksin önce sölicek sözün varsa bana söliceksin ona deil kimse size çoluk cocuk demedi iyi takip et konulari terbiyesizlik olmicakmiş forumda sölicegi sözle var sa sözün gelip bana söliceksin oyundayım 7 24 her sekilde ulasırsın konusmak istedigin bişi olursa beklerim pmden konusalim ne diceksen onlar bizim loncamızda bulunan arkadaslarimizdir savas oldugu sürece her halikarda karsı karsıya gelir savasiriz sorun deil şikayet etmiceksin bu konudan savasicaksin sadece sizi sınayanda yok ayrica sadece sölüyorsunuz cevap aliyorsunuz dedigim gibi

Sen ne saçmalıyosn ya 2 de bi söyliceksn söyliceksn. İyi bak cocuk coluk eğlendiriyoruz ne demek ? Ben gayet iyi okudum

Belli okumussun ne sölemek istedigimi anlamamıssın daha :) nese zaten işiniz karmasa belirli kişiler üstünüze yok bunu yapmakda ortalik karıssında nasil olursa olsun gayretleriniz bu yönde devam etmesin yazık neyse

Belli okumussun ne sölemek istedigimi anlamamıssın daha :) nese zaten işiniz karmasa belirli kişiler üstünüze yok bunu yapmakda ortalik karıssında nasil olursa olsun gayretleriniz bu yönde devam etmesin yazık neyse

Kafana göre dostum yorum atmazsın üstelik o yorumu sana atmadım ki niye sen üstüne alındın ? :) Sendemi öyle şeyler söylüyosun yoksa. Zaten konu tartışmaya döndü kilitlense iyi olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri