DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle

YaKaMoZ LuLar Buraya ;)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RasroT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 58
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Adolf bi dahakine karşıma çık ve kesince gel burda konuş ok? Yada abilerin konuşsun sen sus.

Loncam loncam dyp dolanma ortalıkda. Nınja hesabınla ANKA daydın. Sondan şu sendeki korku nasıl korkuysa artık oraya gittin. Tabi kendince adam oldun. Neyse bi dahakine savaşa katıl. Sende yakamozlusun unutma :)

Amac nedir ben anlayamiyorum ki,Samet sen degilmiydin alone ile savas aciyoruz kabul edin diyen daha gecenki yorumlarinda okudum,savas acildi ve kabul ettin 10 4 degildik sonlarda brian sendenmi kaciyordu yoksa ben cagiriyorum diyemi geliyordu acaba:)Dun biz pesinden geldikce kendini bisey saniyordun madem kendini savunuyorsun kacmiyorsun beyaz bayraktan söz ediyorsun en cok beyaz bayragi kim basiyor ? gelmis burda laf yapiyorsunuz.Rasrot sana gelince amacin nedir senin problem cözülsün diyorsun gelip burda milleti birbirine düsürüyorsun cocuk gibi davranma yeter yahu.Derdiniz yakamoz BiRaNN,BRiaNN olmus heryerde yakamoz bizler derdini söylemeyen derman bulamazmis.Bizimle ugrasmaktan vazgecin.Savas yaptik biraktik bundan sonra savasa bile gerek görmüyorum sizinle coluk cocuk eglendiriyoruz.Kendini bisi sanan dökülüyor forumda.Yeter bu konular kilitlensin ya biktim hepinizden.

Birsey daha vardi samet insanlarin arkasindan küfür edicek kadar kücülmüssün,yazik sana oyunda kiminle ne problemin varsa halledebilirsin hic alakasi olmayan o annelerimize küfür etmek sana yakismaz yaziklar olsun.Savas ortasinda bu küfürü edip hala burda yorum yapabiliyorsan helal olsun derdim sana.Sunu sorayim kendi annene böyle bir küfür edilse hosuna gidermiydi.Bizler seni yanlis tanimisiz senin amacin hep cikarmis kiniyorum seni.

Arkadaslar Bazı Arkadasalri Gördümki 2 Kisiye 10 Kisi Dalip SS Koyuyorlar.
Ama 1-1 De Nedense Emre Samet Yatıyorsunuz
Neden Diye Sormyucam Belli Zaten ;)
Polemik Yaratırsada Özür Dilerim.

Alone De

Samet
Aysu Var

Sizde
BenBerk
BiRaNN
BRiaaN
HumaN159
ADOLFITH Var.

Eskiden Savas Yolladıkta Geldinizmi ?

Asıl Alone Değil
ANKA Savascagınız Adam.

Samet Aysuyu Sevdigi İcin Alone Ye Gitti.
Gercek Loncası Tom Yada HarryPotterde Her Zaman ANKA Yada ChokTehLike Kurduysa Yada Kaan Kurduysa Orası.

Görüyoruz 1-1 De...

Emre ( ChokTehLike ) Hepinizi 1-1 De Kesip SS Lerinizi Aliyor Video Yapıcak Ve Sizin Lonca Savasının Üstüne Koyacak (:

Anlamıssınızdır Umarım.

Yani 2-10 Yapmayında ;)

Beni Yıkarsınız Sorun Değil :rolleyes:

Ama Savasa 15 Kisi Girip Yatanları Atanlara Loncadan & Savastan Anlam Veremiyorum :D

Ya Biz ANKA Savasına Herkesle Giriyoruz
Herkesle Kazanırız & Kaybederiz.

Kaderde Her 2 Side Var ;)

Ama YaKaMoZ İcin Sırf Kazanmak

Gücsüzleri Altında Tutmak
Kazandıgındada Hepimizin Kazamnası Demek..

YaKaMoZ Mavi Bayrak Günlerini Hatırlıyormsunuz ?
Geliyor Samet Basıyor
Kullandıgınız İtemler :

Fisek
Beyaz Bayrak
Isınlanma Yüzügü

BiRaNN & BRiaaN

BiRaNN Okcu
Aysu Okcu

BRiaaN Sura
Samet Sura

2-2 Atın Öle Bakalım Kım Kazanacak ?

NOT : Lütfen Kilit Atmayın
Su Sorun Çözülsün Artık Kendileri İstiyorlar Polemik Cıkartmak...​

Beyaz bayrak,fisek,isinlanma yüzügünü bizim basmamiz sucmu oluyor rasrot? sizlerde basmiyormusunuz herkesin kullandigi gibi bizimde kullanmaya hakkimiz var,polemik yaratmak istemiyorsunda bu konu ne? Sor bakalim adolfhit bizim loncadami?bundan eminmisin herseyi dogru bilen sizler dun savasta görmedinizmi varmiydi böyle bir kisi? samet sen sabaha kadar oyun oynadin varmiydi böyle bir car ? yada yigitcan diye bir car.Yigit arkadasimizin kendi loncasi var ve yakamozda kesinlikle tek bir cari bile yok,Herseyi siz biliyorsunuzya maksat camur atmak ya herseyi söylersiniz sizler sizden herseyi beklerim ben forumu resmen ele gecirmis kafaniza göre yorum yaziyorsunuz kim veriyor bu cesareti ?yigit izleyici olarak savasta bulunuyor hemen onada basliyorsunuz :) Yeter rasrot yeter daha düne kadar abi abla dedigin kisileri ne cabuk unuttun? Spartakuss abi dedik aramiza geldi arkanizdan her kelimeyi konustu suan gelmis hala yorum yazabiliyormu kaypak olmayin adam gibi adam olun :)

Emre ( ChokTehLike ) Hepinizi 1-1 De Kesip SS Lerinizi Aliyor Video Yapıcak Ve Sizin Lonca Savasının Üstüne Koyacak (:

Tanıdık geldi :D
Bunu burda yazman kötü olmuş hedefini belli edersen senle ws atmazlar veya kendi itemlerinle gelmezler ben video çektiğimi hiç çaktırmadım qwqwwq:D kendi itemleriyle gelsnler pod bassınlar dahada rezil olsunlar istedim;)

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri