HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
akıl dagıtılırken siz nerdeydiniz merak ettim
Tamam Yenilen Bida Ugrasmaz Ama![]()
Kolay kolay yenilmeyi kabul etmeyen bir lonca olarak yenilirsek elbet rövanşı olcak
tabi (Yenilirsek.)Halk dilinde bir tabir vardır biraz degştirekek anlatacam ama siz anlarsınız hızkı koçan ata beyazayrak bile az gelir yüzük yetmedi bayrak başladı bayrak yetmedi ata binmeye başladı oda yetmedi herkes fedaiyisi oldu acep kim hadi bilin bakalım yakında grşmek dilegiyle saygılar
(Arkadaş nereye kadar saklanıcaksınız bunun arkasına ras sana soruom bi adam var wiel mi ne cokkkthlike galip o
ne yazıor biliomusun en sağlam lonca anketinde YaKaMoZ çok kalabalık abi ondan alamıyoruz yazıyor fazlalaysa azaltalım der gibi
savaşı açam HumaN159 savaşı kabul eden cuku
![]()
![]()
2 kişiysen başına gelecekleride biliyosun mahalle loncası değil YaKaMoZ
ayağını denk atıcak o zman cuku kardeşle bahtiyar sevgilisi harryy
![]()
![]()
Kimse ZorLa Savaş Yaptırılamaz Bide Yenilince o kaçışlar varya
gece izleseydin ölürdün gülmekten
![]()
Seni göremedim savaşta adolf? Keşke girseydin sende. 2 çözmedn fazlasına dayandgına şahit olamadımda.
Orda burda Aloneliler diyordunuz. Alone dediğin 2 kişilik loncaydı. Savaş açtınız kabul ettik. Red etcek değiliz.
Gelelim savaş esnasına.
İlerleyen saatlerde tek başıma savaştım. He sen şimdi kaçıyorsun dedin ya bana savaşta

Sizin berk ve brian, benle yalnız kalınca at, domuz ne varsa binip kaçıyorlar. Bazen de kaçamadılar
Şimdi onlar 2 kişiyken benden kaçıyorlarda ben tek kişiyken 4 kişiden kaçmışım çok mu ?(Arkadaş nereye kadar saklanıcaksınız bunun arkasına ras sana soruom bi adam var wiel mi ne cokkkthlike galip o
ne yazıor biliomusun en sağlam lonca anketinde YaKaMoZ çok kalabalık abi ondan alamıyoruz yazıyor fazlalaysa azaltalım der gibi
savaşı açam HumaN159 savaşı kabul eden cuku
![]()
![]()
2 kişiysen başına gelecekleride biliyosun mahalle loncası değil YaKaMoZ
ayağını denk atıcak o zman cuku kardeşle bahtiyar sevgilisi harryy
![]()
![]()
Kimse ZorLa Savaş Yaptırılamaz Bide Yenilince o kaçışlar varya
gece izleseydin ölürdün gülmekten
![]()
Sen Önce Konuşmayı Bi Ögren . Uslubunuda Bi Düzelt. Rasrot cok GüzeL söylemiş. Brian , Birian - HarryPotter , Cikulata 2 ye 2 istedikleri yerde Istedikleri Zaman Yapalım. Kendıne Güvenen Konussun. Ayrıca Cok mu Eglendin Dün gece ?
Biz Kahvemizi içip Muhabbet Edioduk Cocuk Eglendirdigimizin Farkında Degildik ... - Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...