HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Online adama bakar net bişey söyleyemem..

(
Arkadaş nereye kadar saklanıcaksınız bunun arkasına ras sana soruom bi adam var wiel mi ne cokkkthlike galip o
ne yazıor biliomusun en sağlam lonca anketinde YaKaMoZ çok kalabalık abi ondan alamıyoruz yazıyor fazlalaysa azaltalım der gibi
savaşı açam HumaN159 savaşı kabul eden cuku
2 kişiysen başına gelecekleride biliyosun mahalle loncası değil YaKaMoZ
ayağını denk atıcak o zman cuku kardeşle bahtiyar sevgilisi harryy
Kimse ZorLa Savaş Yaptırılamaz Bide Yenilince o kaçışlar varya
gece izleseydin ölürdün gülmekten 
Arkadaş nereye kadar saklanıcaksınız bunun arkasına ras sana soruom bi adam var wiel mi ne cokkkthlike galip o
ne yazıor biliomusun en sağlam lonca anketinde YaKaMoZ çok kalabalık abi ondan alamıyoruz yazıyor fazlalaysa azaltalım der gibi
(Arkadaş nereye kadar saklanıcaksınız bunun arkasına ras sana soruom bi adam var wiel mi ne cokkkthlike galip o
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Adol , güvendiğin duvarlar birgün yıkıldığında etrafında binlerce insan olucak. O zaman korkucağın adamlar cok olucak bu 1. Bir 2. si yakamoz galip ondan almıyoruz demedim sadece sayınız cok dedim. Her bir adam çözmeyle 4k vursa en az 10 kisi 40k yapar.
İstersen gel samet 1 ben 1 vuriyim ayakta kalabiliyormusun ? Baskasına güvenmek marifet değil biz kimin sağlam olduğunu bilyor inkarda etmiyoruz. Loncanızın baskanı ve eşi bizim nasıl kişiler olduğumuzu bilirler emin ol senden cok beni tanıyordur
Savaşın ortasında 1-1 vs atmayı düşünüyorsunuz
dışarda atarız tabi yenilirsek tebrik ederiz.ProbLemLe arkadaşla da vs attım kendine çok güveniyordu tamam atalım dedim kesebildimi hayır ben kesebildim mi hayır sonra suramla gelcem dedi..
Lonca konusuna gelince elbet bi gayemiz var kazanmak..Zaten hedefi olmayan baştan yok sayılmıştır.Online adam oldugunda gelin ANKA ile de yapalım ayrıyeten biz sizin loncadaki adamlara oyuna girmeyin demiyoruz..Girsinler savaşın zevki çıkar yenilirsek de tebrik ederiz bu kadar basit.Alone 2 kişiden oluşuyor şöyle böyle sizin ankadaki adamların loncadan çıkıp Alone' ye girmeleri çok mu zor??Siz genellikle gece savaş açtığınız için online adam olmuyor bugün kalabalıktık ama önceki reddettiğimiz savaşlarda online adam yoktu veya afk idiler bugün açalım dedik ve açtık illa savaşı kabul edin de demedik size biz sadece savaş açtık kabul edip etmemek size kalmış demekki 10-2 olmayı kabul edip de savaşıyorsunuz..Online adam oldugunda ANKA ile de yaparız.
Haklısın kim daha fazlaysa o kazanıyor oyuncu sayısı önemli
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...