Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

ProbLemLee Ban Süresi.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DragonKnight
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Agzı Olan konusuyor arkadaş bana desinler ki şu saat şu şu zamanda acıcagız,Bilgin yoksa fikrinde olmasın yorum atma show yapma.
İsyan vs vs ne sacmalıosun arkdadaş sen ?
diyorum ki tek madur olaN Ben değilim diger arkadaşlrıda görmüşsünüzdür 50 tane yorum var,nie zamanında acılmıyor bunu soruyorum

Laflarına Dikkat Et !

Laflarına Dikkat Et !
Bi laf söyliyene bakarım adam mı diye bide lafa oqe.Başlıqta belirttim arkadaş yorum atma bilgin yoksa diye lafım agır qeldiyse uza.
Tamam ama sen ne zaman girdin oyuna ve ne zaman ban yedin.D

banımı acıcak mısın ki soruyorsun ?
sadece ben degilim bu konuda şikayetci olan,diger arkadaşlarda madur kalıyor konu acanları görüyorsunuzdur 50 kişi konu acıyor zamanında acılmıyor diye ,kendimden gectim nie herkezde bu sorun yaşanıyor ?
Dedigim gibi laf olsun die yorum atmayın.

Tavrını hiç beğenmedim.Üyelere saygın yok bari yönetime olsun saygın.Yönetimden birine uza demek ne demek sen biliyor musun ? 2010'an beri burdasın ama hala forumda olan bazı şeyleri öğrenememişsin.Uslubunu takınmanı tavsiye ederim sana.Burası öyle real değil uza diyip gülemezsin.

Tavrını hiç beğenmedim.Üyelere saygın yok bari yönetime olsun saygın.Yönetimden birine uza demek ne demek sen biliyor musun ? 2010'an beri burdasın ama hala forumda olan bazı şeyleri öğrenememişsin.Uslubunu takınmanı tavsiye ederim sana.Burası öyle real değil uza diyip gülemezsin.

fark eder mi bilader her türlü,siz soruma cevap werin boşwerin beni enfazla yapıcagınız forumdan banlamak mı ? bana uyar.
2010 Yılından beri burdayım fark ettigim tek şey war yöneticimden şikayetci değilim sadece bu banlar hakkında bilgi edinmek istiyorum.
Kime göre yalanız kimene göre kralız ama herkez rahat olsun biz adamına göre muamele yaparız ;)
Şimdi git admimine şikayet et banlasın.
Ben kendi charımı gectim sınırsız banlayın bana koymaz ama 50 100 tane konu acıyorlarsa sorun bnde değildir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri