Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Best Studio 1
Best Studio
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

ProbLemLee Ban Süresi.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DragonKnight
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

fark eder mi bilader her türlü,siz soruma cevap werin boşwerin beni enfazla yapıcagınız forumdan banlamak mı ? bana uyar.
2010 Yılından beri burdayım fark ettigim tek şey war yöneticimden şikayetci değilim sadece bu banlar hakkında bilgi edinmek istiyorum.
Kime göre yalanız kimene göre kralız ama herkez rahat olsun biz adamına göre muamele yaparız ;)
Şimdi git admimine şikayet et banlasın.
Ben kendi charımı gectim sınırsız banlayın bana koymaz ama 50 100 tane konu acıyorlarsa sorun bnde değildir.

Sorun konu açmakta değil,sana her ters cevap verene ters cevap vermen.Böyle giderek hiçbiyere varamazsın.Adam gibi konunu açarsın admin cevap verene kadar kimseye cevap vermezsin.Olay bu daha ne uzatiosun ?

Sorun konu açmakta değil,sana her ters cevap verene ters cevap vermen.Böyle giderek hiçbiyere varamazsın.Adam gibi konunu açarsın admin cevap verene kadar kimseye cevap vermezsin.Olay bu daha ne uzatiosun ?

Ters cevap verene her türlü cevabım vardır yorumum hakkında saygısı olsun bnde saygı duyayım,adam gibi konu actık görmüyor musun laf olsun diye konusmay gerek yok,böyle giderik birşeye varamassın demişsin bn sadece banlar hakkında bu kdr konu acılıyor tartısılıyor sorun var demekki bnde düşüncemi söylüyorum,olay bu değil cevap bekliyorum adminden neyini uzatıcam tek istedigim bir cevap.

Ters cevap verene her türlü cevabım vardır yorumum hakkında saygısı olsun bnde saygı duyayım,adam gibi konu actık görmüyor musun laf olsun diye konusmay gerek yok,böyle giderik birşeye varamassın demişsin bn sadece banlar hakkında bu kdr konu acılıyor tartısılıyor sorun var demekki bnde düşüncemi söylüyorum,olay bu değil cevap bekliyorum adminden neyini uzatıcam tek istedigim bir cevap.

Hertürlü cevabın oldugunu herkes biliyor bu konudan cikan sonuca göre.Demişsin düşüncemi söylüyorum adminden cevap bekliyorum uzatmıyorum demişsin hala bana cevap yazarak bişeleri uzatıyosun + olarak bende buraya cevap yazarak uzatıyorum,başka yorumlarınada cevap vermicem haberin olsun.

DragonKnight banladınız fark etmez arkadaş her türlü giderim var
Noldu gercekleri söyleyince mi banladınız.
Bana saygı gösterene her türlü saygım vardır,küfür etmedim hakaret kullanmadım nede argo bir sözlük kullandım,Sizin adamlıgınız buysa benim hic bir sözüm yok s2kmde olmaz alın bunuda banlayın ip ban atın ;)

karşılıklı konuşarak herşeyin çözümü mümkün,sayın admin ve diğer ilgili arkadaşlar ellerinden geldiğince çabalıyorlar;neticede burası sahipsiz değil ve üyelere değer verilen bir forum;böyle şeylerin olması çok üzücü:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri