Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

ProbLemLee Ban Süresi.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DragonKnight
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

karşılıklı konuşarak herşeyin çözümü mümkün,sayın admin ve diğer ilgili arkadaşlar ellerinden geldiğince çabalıyorlar;neticede burası sahipsiz değil ve üyelere değer verilen bir forum;böyle şeylerin olması çok üzücü:(

Üzücü olan şey ne biliyor musun.
Herkeze saygım ve sevgim wardı düzgünce konu acmışım belirtmişim ama millet show olsun diye yorum atıyorlar bu bana koyuyor.
forumdada banlandım hic fark etmez istediginiz kadar banlayın turkmmo bu kdr basit olmamalı,o kadr oyuncu var herkez emek veriyor hakkımızı savunmak sucsa banlayın.
Dragonknight küfür mü ettim ki banlanıyor dedigim gibi gercekleri söylemek sucsa banlayın hertürlü.

DragonKnight banladınız fark etmez arkadaş her türlü giderim var
Noldu gercekleri söyleyince mi banladınız.
Bana saygı gösterene her türlü saygım vardır,küfür etmedim hakaret kullanmadım nede argo bir sözlük kullandım,Sizin adamlıgınız buysa benim hic bir sözüm yok s2kmde olmaz alın bunuda banlayın ip ban atın ;)

Yazmicaktim bisey yine zorladın beni.Bu son lafına cok sinirlendim küfür etmedim hakaret kullanmadım nede argo bir sözcük kullandım diyosunda, bi yönetim üyesine

Bi laf söyliyene bakarım adam mı diye bide lafa oqe.Başlıqta belirttim arkadaş yorum atma bilgin yoksa diye lafım agır qeldiyse uza.

bu sözü söylüyosun.Bu sözü söyle benim gözümde tek kuruş değerin kalmaz,ha diyosundur napayim ben senin gözündeki değeri.O senin kararın.

Yazmicaktim bisey yine zorladın beni.Bu son lafına cok sinirlendim küfür etmedim hakaret kullanmadım nede argo bir sözcük kullandım diyosunda, bi yönetim üyesine

Bi laf söyliyene bakarım adam mı diye bide lafa oqe.Başlıqta belirttim arkadaş yorum atma bilgin yoksa diye lafım agır qeldiyse uza.

bu sözü söylüyosun.Bu sözü söyle benim gözümde tek kuruş değerin kalmaz,ha diyosundur napayim ben senin gözündeki değeri.O senin kararın.

Arkadaşım konu actıgımı okur musun lüften,laflarım koyduysa qel msnde konusalım returnofthedewils@hotmail.com eqle beni
arkadaşın hesaplarındn yazıyorum.bu sözdende ban yiyorsak söylicek sözüm yok herkez kendi dalgına baksın forum bitmiştir benim için

Beyler konu acamadından saptı biliyorum emrah abi sana saygım sonsuz biliyorsun bana bir cok konuda yardımcı oldun.
Ama anlam veremedigim forumdaki yetkili kişiler isim vermiyim(Arkadan kfr edip haraket eden kişiler foruma qelince adam oluyorlar)
Konuyu Uzatmaya gerek yok saygısızlıgım olduysa affola.
Emrah abiden bir yorum bekliyorum konuyuda uzatmanın alemi yok.

Ban açılmaları panelden otomatik şekilde oluyor. Gecikmelerde herkezde oluyor. 3 gün olmazsa 4. Gün. Ben 5.güne uzayanı çok nadir gördüm.
Ayrıca;
Forum içinde tavrımıza, konuşmamıza,seviyemize, saygımıza ve üslubumuza dikkat etmemiz gerekiyor.
Ve bir yorum atarken aynısı bana dense napardım diyerekde düşünmemiş gerektiğinin kanısındayım.
Konu polemiğe dönmüş döneceği kadar kilitlenirsede iyi olur galiba.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri