HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Haklısın
Eyw. Benim anlam veremedigim şu millet emek weriyor yaptıgının cezasını cekiyor adam nie 2-3 beklesin ki ?Haklısın3 günlük banlar 4-5 gün bile olabiliyor. Bu da büyük bir sorun.
banlarken bişi yokta ban acılırken mi problem oluyor ?
eyw.Haklısın
Abartmayın Durumu.
15 Gün Doldugunda 24 Saat Bekle İçin Rahat Etmezse (ÖM Cevap Vermiyorlar , Tickete Bakmıyorlar) Diyor isen Bir Tane Konu Aç , Tatli Dille Bildir Durumu En Geç 1-2 Saate Banın Açilir. Bu Tür Şeyleri Büyütmenin , İsyan Çikarmak Gibi Görünmenin Bir Mânasi Yk.
15 Gün Doldugunda 24 Saat Bekle İçin Rahat Etmezse (ÖM Cevap Vermiyorlar , Tickete Bakmıyorlar) Diyor isen Bir Tane Konu Aç , Tatli Dille Bildir Durumu En Geç 1-2 Saate Banın Açilir. Bu Tür Şeyleri Büyütmenin , İsyan Çikarmak Gibi Görünmenin Bir Mânasi Yk.
Agzı Olan konusuyor arkadaş bana desinler ki şu saat şu şu zamanda acıcagız,Bilgin yoksa fikrinde olmasın yorum atma show yapma.
İsyan vs vs ne sacmalıosun arkdadaş sen ?
diyorum ki tek madur olaN Ben değilim diger arkadaşlrıda görmüşsünüzdür 50 tane konu acan var,nie zamanında acılmıyor bunu soruyorum
İsyan vs vs ne sacmalıosun arkdadaş sen ?
diyorum ki tek madur olaN Ben değilim diger arkadaşlrıda görmüşsünüzdür 50 tane konu acan var,nie zamanında acılmıyor bunu soruyorum
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)