Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
O kesin berkay ama admin açıklama yapar emin olmadan suçlamayalım adamı.
arkadslar berkay değil o benım loncamda MooN loncasında vardı adı Murat hack oldugunu bilmiyordum bunu daha sonra ben gmyim flan dedi KOSTOMAN33 deki ilk arkadsımdı Berkay oyunu bıraktı Gabriel i Bana verdı Sonra ilk editler cıkmadan önce bu ilahi kılıc sarı ejderha pala ejderha tanırsı pala asker zirhi flan cıkarttı ozamandan attım bana ona 1 edit takas edekmi dedim yok gerekti kadar var dedi Berkay ı suclamayalım!.
Kafanıza göre nasıl yargılıyorsunuz milleti? Gabriel Gm di Gm lerin bırakın panel yetkisi kod yetkisi bile yok.O Koydugun ss ler baya eski ss ler.O ssler zamanında hack bakımı yapılmıştı ve tüm itemler kaldırılmıştı.Yargısız infaz yapmadan önce dikkatli olun biraz.
Son düzenleme:
?ByMazi o eskiden böyleydi simdi £faMazi flan oldu o eski ssleri getirip hack ve milleti suclamayın
Hayır ben kesinlikle ¿ByMaziyi suçlamıyorum!oEddyo nun ss leri koyulmuş adam hack yapıyor.Hack yapan adam ban yemiyormu? Sadece bakımda itemlermi gidiyor?Ohh ne ala bende şimdi hack item yapsam çarım banlamaz sadece itemlermi gider.Ama o itemler hacke benzemiyor.Kesinlikle Bir yetkili tarafından yapılmış!
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)