Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Ya Bunlar Gibi İnsanlar Olduğu Sürece Çok kırarlar panel şifresini türk metinde küçülüp küçülüp buraya geliyorlar bu pvp sw miz zor ama burda bile hile yapiyorlar ya bunlar gerçekten adam değil..!
Panel kırma falan yok, bunlar önceki dolandırıcı gmnin ürünleri. Çok temizledik bu hırsızları ama kalanlar var daha sizler kanıtları koydukça temizlemeye devam ediyoruz. Böylelerini gördükeç bize bildirin ki temizleyelim oyunu. Panelin kırılması söz konusu değil, söylediğim gibi önceki dolandırıcının ürünleri hala bunlar
Ayrıca Bireysel diye birinde de 43k can var. 43k canım var ss si bende var ama videosunu cekmeye calısırken oyun onu attı çok etkili olmadığı için yollamadım.Adama 12k 11k 6k vurdum yatmadı :S
Ayrıca Bireysel diye birinde de 43k can var. 43k canım var ss si bende var ama videosunu cekmeye calısırken oyun onu attı çok etkili olmadığı için yollamadım.Adama 12k 11k 6k vurdum yatmadı :S
Tek 43 k can olsa iyi %120 beden bloklama war kaç vursam iptal ediyo lütfen bireysel denen karakterin çarını incelemeye alın!!!
Panel kırma falan yok, bunlar önceki dolandırıcı gmnin ürünleri. Çok temizledik bu hırsızları ama kalanlar var daha sizler kanıtları koydukça temizlemeye devam ediyoruz. Böylelerini gördükeç bize bildirin ki temizleyelim oyunu. Panelin kırılması söz konusu değil, söylediğim gibi önceki dolandırıcının ürünleri hala bunlar
Emrah abi ilgilendiğin için teşekkürler.Burda sadece avalon ve oeddyo nun ss leri var ama bireysel de aynı.Bireyselin ss almadım ama onu da banlamanızı rica ediyorum
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...