Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Adama yemin etmiştim kimseye söylemicem diye ama böylelerinin aramızda barınmasını istemiyorum.Arkadaşlar AvALoN, oEddyo, Bireysel üçlüsü panel şifresini biliyorlar, sw de yatıran yok zaten bu adamları.Ben sadece avalonun ss sini alıyorum sağolsun ERA abimizde oEddyo nun ss sini almış, bakın 40k ya yakın vuruyor adam yatmıyor.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Bireysel de oEddyo nun yan çarı o da aynı bok.Bu üç adamın banlanmasını istiyorum ve mümkünse panel şifresini de değişin yoksa bu adam her seferinde yeni çar açar tekrarlar bu hareketi.Acil banned ilgilenen yetkili altta bildirsin.admin de panel şifresiyle ilgilensin lütfen.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Knk Sen ne dion adam öle bi sektirioki bni zhinsel adam p öfkemi yşl potumu ne blym o kdr saldırı hızlı itemime rağmen bni ah-yudan duvarlara kadar sürüklüyo kesin var bunda bişey diyordum zaten
Abi Ben qdrshn96
tanıyosundur belki bu herife skil atamadm düz girdim deliciyle 2500 atıyordum toplam 42 k girdiii ve yatmadı ben noldu diyorum canım fullenior dio hemen ban ve panel sifresinin deiştirilmesini istiyorum
tanıyosundur belki bu herife skil atamadm düz girdim deliciyle 2500 atıyordum toplam 42 k girdiii ve yatmadı ben noldu diyorum canım fullenior dio hemen ban ve panel sifresinin deiştirilmesini istiyorumAbi Ben qdrshn96tanıyosundur belki bu herife skil atamadm düz girdim deliciyle 2500 atıyordum toplam 42 k girdiii ve yatmadı ben noldu diyorum canım fullenior dio hemen ban ve panel sifresinin deiştirilmesini istiyorum
aynen kardeşim
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...