HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
şimdi kardeşim 67 LwL inin karakterini skillerini-skillerinn m lerini sölmen lazım
ayrıca iyi birisi olarak tanınıormu.BunLaRı belirtirsen memnun oLuRM.Şamanınıkinide yazı ver itemlerinn isimlerini felan ayrınıtılı söylersen böyLece BuLsur çarları tks debiliRiz...
ayrıca iyi birisi olarak tanınıormu.BunLaRı belirtirsen memnun oLuRM.Şamanınıkinide yazı ver itemlerinn isimlerini felan ayrınıtılı söylersen böyLece BuLsur çarları tks debiliRiz...
kardeş bak şamanda hiç bişey yok svaşçıda +7 su perisi +9 abanoz +9 gümüş 2000hpli ayakkabı ve kolye kılıç çilt el itemleri war hepsi %15 kılıçve çift eldir +7 peri taşlıdır +4 savaşçı çeligi war +9 kask war +9 kalkan war kardeş yani ben artık metin tr oynamak hiç istemiyom çarın ss si fılan yoktur çok iidir ben mmomt2 oynayacagım için bırakıyom
KARDES BENDE 70 LWL NINJA VERIYORUM +8 JDERHA BICAGI +5 CELIK +3 TASLI (HIZ/SAVUNMA/KORUNMA) HP LI İTEMLERI TEK YOKTUR. +9 ASLAN AGZI +9 ZİNCİR KAPSONU VARDIR.SERVERDE COK TANIYAN VARDIR lONCASI VARDIR SKİLLER HIZLI SALDIRI M6 SUIKAST M7 BICAK CEVIRMEDE M6 DIR