Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

KaRaY1LaN satıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KaRaY1LaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 508

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

şimdi kardeşim 67 LwL inin karakterini skillerini-skillerinn m lerini sölmen lazım
ayrıca iyi birisi olarak tanınıormu.BunLaRı belirtirsen memnun oLuRM.Şamanınıkinide yazı ver itemlerinn isimlerini felan ayrınıtılı söylersen böyLece BuLsur çarları tks debiliRiz...

kardeş bak şamanda hiç bişey yok svaşçıda +7 su perisi +9 abanoz +9 gümüş 2000hpli ayakkabı ve kolye kılıç çilt el itemleri war hepsi %15 kılıçve çift eldir +7 peri taşlıdır +4 savaşçı çeligi war +9 kask war +9 kalkan war kardeş yani ben artık metin tr oynamak hiç istemiyom çarın ss si fılan yoktur çok iidir ben mmomt2 oynayacagım için bırakıyom

KARDES BENDE 70 LWL NINJA VERIYORUM +8 JDERHA BICAGI +5 CELIK +3 TASLI (HIZ/SAVUNMA/KORUNMA) HP LI İTEMLERI TEK YOKTUR. +9 ASLAN AGZI +9 ZİNCİR KAPSONU VARDIR.SERVERDE COK TANIYAN VARDIR lONCASI VARDIR SKİLLER HIZLI SALDIRI M6 SUIKAST M7 BICAK CEVIRMEDE M6 DIR

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri