HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
arkdaslar KaRaY1LaN adlı çarımı satıorum görenler bilenler wardır.Çarın lwl i 95
üstünde tüm editler mevcuttur.
çarda lanetli kılıç mevuttur
edit kale kask
edit kolye
edit küpe
edit bilezik
edit kalkan
edit ayakkabı
kralyet
efsunları gayet iyi efsunlarınıda sonra yazıcam
eger bnmle irtibata geçmek istior iseniz burdan bi cvp yazınız sonrada
bn size msn adresimi wericem ordan daha iyi we güwenilir konuşabiliriz.cvp ınızi bkliyorum çarı nakit satıorum ankara ve çevresinde oturanlara yüz yüzüe konusarak satabilir yada bana ptt yoluyla parayı teslim edebilir.:ka19:
üstünde tüm editler mevcuttur.
çarda lanetli kılıç mevuttur
edit kale kask
edit kolye
edit küpe
edit bilezik
edit kalkan
edit ayakkabı
kralyet
efsunları gayet iyi efsunlarınıda sonra yazıcam
eger bnmle irtibata geçmek istior iseniz burdan bi cvp yazınız sonrada
bn size msn adresimi wericem ordan daha iyi we güwenilir konuşabiliriz.cvp ınızi bkliyorum çarı nakit satıorum ankara ve çevresinde oturanlara yüz yüzüe konusarak satabilir yada bana ptt yoluyla parayı teslim edebilir.:ka19:
kardeşim ne istiyon ki çara sen söle fiyatı nedir istersen metin 2 trde çarda werebilirim fll item ve lvli de büyük lvli 67
istersen bana oyunda ulaşabilirsin bende ankarada oturuyom ismim:FiLiNTa dır buna pm atarsan konulurum zatende beni tanırsın demiiii ii teklifler weririm
istersen bana oyunda ulaşabilirsin bende ankarada oturuyom ismim:FiLiNTa dır buna pm atarsan konulurum zatende beni tanırsın demiiii ii teklifler weririm
67 lwl çarın ernde.ayrıca üstüne az miktardada nakit gerekebilir.ancak eger itemleri çok iyise 67 lwl çarının ozamn direk werebilirim.....
tmm kardeşim benim çarım çok iidir içinde hpli itemler +9 abanoz fılan hepsi war hatta sana 1 tanede şaman weriyim 54 lv çar war ben akşamleyin girerim ismim FiLiNTa
dır mesaj atarsan konuşuruz kardeş ben seni gördüm
oyunda sende beni görmüşündür eger istersen hemen degişiriz bende ankarada oturuyom
dır mesaj atarsan konuşuruz kardeş ben seni gördüm
oyunda sende beni görmüşündür eger istersen hemen degişiriz bende ankarada oturuyom