Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 programsız hileciler buraya!xDxD

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mhanyaq_Doq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 798
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mhanyaq_Doq

Level 2
Üye
Konular
26
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 10 Ay 17 Gün
Başarım Puanı
60
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

:cool:STATUS:BETA
keha.net - +9 Hack (Clientside) (%1000 olacak gel dene
Merhaba arkadaşlar uzun süren arayışım sonunda bir sitede buldum bunu ve sizinle paylaşıyorum.
Kısaca anlatıyım:Bu program cheat engineyle saatlerce yapmaya uğraştığınız şeyleri tek tıkla yapıyor.Buyrun resim:

Üstte Rüstung yazan yerde:Kriger e tıklayın ve karakterinizi seçin.(mesela ninjaysa ninja samansa shamanı tıklayın) sonra Mönchs PP kısmına tıklayın açılan yer zırhlardır.Giymek istedin zırhı seçin.(En alttaki Kral zırhı olup suanda edilee nin bile giyemediği harika bir zırhtır.Bunu birtek gmlerde görebilirsiniz.
Tıkladıktan sonra sağ tarafta + sını seçin ve an diyin yeşil ışık yanarsa oyuna girin ve zırhınızı çıkarıp takın.

Waffe yazan yerde Schwert e tıklayın ve istediğiniz silahı listeden seçin sonra + sını seçin ve an diyin.Oyuna girin ve silahınızı çıkarıp takın.

UYARI:Oyunda karakterinizi açtıktan sonra programı açın aksi taktirde program açılmaz ve uyarı verir.

Dikkat: mevcut sürümü için programlanmış Metin (31/01/2009)

Buyrun linkler:+9 clientside hack.rar ... at uploaded.to - Free File Hosting, Free Image Hosting, Free Music Hosting, Free Video Hosting, ...

Extra link:+9 clientside hack BETA.rar ... at uploaded.to - Free File Hosting, Free Image Hosting, Free Music Hosting, Free Video Hosting, ...
Hiçbir virüs vs yoktur.
+Rep esirgemeyiniz. Xd xD:ka19:
alıntıdır..

İyi Oyunlar.. :cool:

Not:Lütfen küfür etmeyiniz.!!!Çok rica ediyorum.

Arkdaşlar e resim koyulmadı o yüzden sizden özür diliyorum...

1. Yeri Bura Değil
2. Alıntı Yapıyorsun bari düzgün alıntı yap !

Yeri deiL qibi tam emin deiLim :D

Deneyen oldu mu :D Yoksa çeliği +9 a bascm da :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri