- Konular
- 830
- Online süresi
- 9h 3m
- Reaksiyon Skoru
- 914
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 236
- MmoLira
- 133
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Yine Bir Konuyla Karşınızdayım Sanırım Oluyor Denedim Diyemem Ama Baktığım Sitelerde %1000 oluyor %100 oluyor gibi Başllıklar Vardı Denemedim Ama Virüs Yoq Ona Baktım:ka19: Yani DeneyeBilirsiniz Buyrun Resim:
Üstte Rüstung yazan yerde:Kriger e tıklayın ve karakterinizi seçin.(mesela ninjaysa ninja samansa shamanı tıklayın) sonra Mönchs PP kısmına tıklayın açılan yer zırhlardır.Giymek istedin zırhı seçin.(En alttaki Kral zırhı olup suanda edilee nin bile giyemediği harika bir zırhtır.Bunu birtek gmlerde görebilirsiniz.
Tıkladıktan sonra sağ tarafta + sını seçin ve an diyin yeşil ışık yanarsa oyuna girin ve zırhınızı çıkarıp takın.
Waffe yazan yerde Schwert e tıklayın ve istediğiniz silahı listeden seçin sonra + sını seçin ve an diyin.Oyuna girin ve silahınızı çıkarıp takın.
UYARI:Oyunda karakterinizi açtıktan sonra programı açın aksi taktirde program açılmaz ve uyarı verir.
Dikkat: mevcut sürümü için programlanmış Metin (31/01/2009)
Not:Baqın Küfür Ediceqseniz Bana Etmeyin Virüs Yoq Eğer Virüs Çıkarsa Bana Edin Ama olmazsa Bana Etmeyin...
Üstte Rüstung yazan yerde:Kriger e tıklayın ve karakterinizi seçin.(mesela ninjaysa ninja samansa shamanı tıklayın) sonra Mönchs PP kısmına tıklayın açılan yer zırhlardır.Giymek istedin zırhı seçin.(En alttaki Kral zırhı olup suanda edilee nin bile giyemediği harika bir zırhtır.Bunu birtek gmlerde görebilirsiniz.
Tıkladıktan sonra sağ tarafta + sını seçin ve an diyin yeşil ışık yanarsa oyuna girin ve zırhınızı çıkarıp takın.
Waffe yazan yerde Schwert e tıklayın ve istediğiniz silahı listeden seçin sonra + sını seçin ve an diyin.Oyuna girin ve silahınızı çıkarıp takın.
UYARI:Oyunda karakterinizi açtıktan sonra programı açın aksi taktirde program açılmaz ve uyarı verir.
Dikkat: mevcut sürümü için programlanmış Metin (31/01/2009)
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Not:Baqın Küfür Ediceqseniz Bana Etmeyin Virüs Yoq Eğer Virüs Çıkarsa Bana Edin Ama olmazsa Bana Etmeyin...