melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Bu hile Paketi KacmaZ.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bigkoxper
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 940

Bigkoxper

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
80
Reaksiyon Skoru
4
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 1 Ay 17 Gün
Başarım Puanı
82
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Şunları Bi Deneyin

- kılıc +9 = Value 19

- Uzun kılıc +9 = Value 29

- Hilal kılıcı +9 = Value 39

- Bambu kılıcı +9 = Value 49

- Genis Kılıc +9 = Value 59

- Gümüs kılıc = Value 69

- Orkide kılıcı +9 = Value 79

- Sahte kılıc +9 = Value 89

- Barbar kılıcı +9 = Value 99

- Kanlı kılıc +9 = Value 109

- Büyük kılıc +9 = Value 119

- Uçan büyücü kılıcı +9 = Value 129

- Yarımay kılıcı +9 = Value 139

- Muharebe kılıcı +9 = Value 149

- Hortlar dişi kılıcı +9 = Value 159

- Su perisi kılıcı +9 = Value 169

- Azap kılıcı +9 = Value 179

- Zehir kılıcı +9 = Value 189

- Aslan kılıcı +9 = Value 199

- Keskin pala +9 = Value 209

- Öldürücü pala +9 = Value 219

- Ay kılıcı +9 = Value 229

- İlahi kılıc +9 = Value 239

- Şeytan çıkarma kılıcı +9 = Value 249

- Şeytani pala +9 = Value 259

- Baron kılıcı +9 = Value 269

- Sirius kılıcı +9 = Value 279

- Kutsal kılıç +9 = Value 289

- Dolunay +9 = Value 299

Bu Bir Yang Hilesi Bazilari Söylemeyebilir Ama Garanti Para

1-) iLk Önce MarKet'Cimizden 200 ' lük Ufak Kırmizi İksir aLiyoruz..
2-) Kırmizi İksirleri 5' er 5 ' er Ayiriyoruz
3-) Sonra Bir Market Açip 1 yang Koyuyoruz Ama Hepsini DeiL
4-) iLk sirayi 1 yang koyuyoruz. Sonraki Siralari 1 yapip ortada Bir Kırmızı iksiri 10 Koyuyoruz
5-) İsterseniz 100k KoyabiLirsiniz o size kaLmış

Daha Önceden VeriLdiyse Özürdilerim
Ama bu Kendi Yapımdir

BeğenDiyseNiz Rep VerebiLirsiniz
BeğenMediyseNiz Kötü Mesaj Atmayin..

BiLmeyenler için ..

BEĞENİLİRSE SABİTLEYEBİLİRSİNİZ YÖNETİCİLER

Milet Bu şaka Deil Dolunayi +8 Yaptim Yolunuda Buldum Bakin Gerçekten şaka Deil

şimdi Arkadaşlar Dolunayimiz War Diyelim +0 Yaşli Kadindan Falimiza Baktiralim Kötü Derse Muska Alalim Iyi Diyene Kadar Her Gün Bakin Faliniza Ii Diyince Muskayi Takin (karma Muskasi) Demirci Ye Werin Dolunayi Ewete Basmadan önce Bekleyin Demirci Terini Silince Ewet Diyin Böyle Dolunayimi +8 Yaptim Yakmadan +9 Yapamadim Param Yok çünkü DENEYİN Olursa + Rep Lütfen !

otomatik kasılma

DahA ÖnCE VeRilDİmi BİlmİYOrum amA OTAmatik kaSILMA yönteMİNİ söyleyeCEGİM ÖNCELİK le multi hack ı indirioruz herkezde vardır ben link vermeyecegim sonra oyuna giriyoruz Ve MultiHACk ıMIZı ACIyoruZ ACtIKtaN soNRa Auto ATTAck A TIKlıyoruz ve hızLI BİR ŞEkİLde LOCK moBs A tıkLIyorUZ sonrA FİSingh BOT u acıoruz f4 e KIRMIZI pot UmuzU koyuYORUZ EN SEVdigini skilide f3 E koyuyoruz vE oyuNa döNÜyoruz ve O KENDİ kendiNE kasİLIYOR SİZ istedeginiz YERE GİDİN dıŞARI cıkınBEN AKŞAM BIRAKTIM sabah bakTIMKİ 36 bucuk LV İM DEneyin oluyor + REP PLS esirgemeyiN REP LERİ

Birçok Programli Programsiz Hile Gelin!!!

AÇIKLARIN TAM OLARAK KAPANIP KAPANMADIĞINI BİLMİYORUM AMA UFAK DA BÜYÜK DE OLSA İŞİNİZE YARAR BİRŞEY BULACAĞINIZI TEHMİN EDİYORUM....

GELELİM HİLELERE:::

BuRDaN MuLTi HaCK iNDiRiN .!
[Linkler üyelere. Üye olun...]
rar şifresi : [Linkler üyelere. Üye olun...]
.. Bu HiLeNiN TeLePoRT Vb ŞeYLLeRiNiN ÇaLıŞMaSıNı iSTiYoRSaNıZ YaPMaNıZ GeReKeN ŞeY Bu PRoGRaMı KaRaKTeR SeÇeRKeN aÇıN .!.. BöYLeCe TeLePoRT öZeLLiĞiNi KuLLaNaBiLeCeKSiNiZ .!..

Bu PRoGRaMıN YaRaRLaRı .!..
1-) iTeDiĞiN YeRe TeLePoRT oLMa .!..
2-)SPeeD HaCK
3-)aTTaCK SPeeD HaCK
4-)aTTaCK RaNGe iLe RaKaMLaRLa oYNaYaBiLiR Ve aTTaCK MeSaFeNiZi DeĞiŞTiReBiLiRSiNiZ .!..(MeSeLa oRaYı 1000 YaPaRSaNıZ DuRDuĞuNuZ YeRDeN 1000 MeSaFeYe KaDaR aTTaCK YaPaBiLiRSiNiZ .!..)
5-)LoCK MooBS BüTüN CaNaVaRLaRıN KiTLeR BöYLeCe DaHa KoLaY KaSıLıRSıNıZ .!..
6-)uNLoCK MooBS oYuNu eSKi HaLiNe GeTiRiR (CaNaWaRLaR KiTLeNMeKTeN KuRTuLuR .!..)
7-)ouTo aTTaCK KaRaKTeRiNiZiN DuRMaDaN SaLDıRMaSıNı SaĞLaR .!..

8-) SıNıRSıZ SKiLL VuRMaK iSTiYoRSaNıZ YaPMaNıZ GeReKeN ŞeY oYuNa GiRMeDeN öNCe Magıa SPeeD (beta) VaR oNu ON YaPıN Ve CoMBoYu 1 oLaRaK iŞaReTLeYiN (BuNu KaRaKTeRiNiZi SeÇeRKeN YaPaCaKSıNıZ .!..)BöYLeCe SıNıRSıZ SKiLL VuRMuŞ oLaCaKSıNıZ .!.. (aNCaK BuNu YaPaRKeN CaN Vb. öZeLLiĞiNi GÖrEmediĞiNiZ iÇiN KöTüü YaNLaRıDa VaR .!.. DeNeYiN BeĞeNMeZSeNiZ YaPMaZSıNıZ .!..)

Bu HiLeLeRiN ÇaLıŞMaSıNı iSTiYoRSaNıZ oYuNu aÇıN KaRaKTeR SeÇMe PeNCeReSiNe GeLDiĞiNiZ ZaMaN HiLeYi aÇıN Ve oYuNa GeLiN o ZaMaN BüTüN HiLeLeRi KuLLaNaBiLiRSiNiZ .!.. MeSeLa HiLeYi KaRaKTeRi SeÇiP oYuNa GiRDiKTeN SoNRa aÇaRsaNıZ TeLePoRT öZeLLiĞiNi KuLLaNaMaZSıNıZ .!..(SıNıRSıZ SKiLL VuRMa iÇiN aYaRLaRı KaRaKTeR SeÇeRKeN YaPaCaKSıNıZ .!..)

.. Bu HiLeNiN TeLePoRT Vb ŞeYLLeRiNiN ÇaLıŞMaSıNı iSTiYoRSaNıZ YaPMaNıZ GeReKeN ŞeY Bu PRoGRaMı KaRaKTeR SeÇeRKeN aÇıN .!.. BöYLeCe TeLePoRT öZeLLiĞiNi KuLLaNaBiLeCeKSiNiZ .!..

Bu PRoGRaMıN YaRaRLaRı .!..
1-) iTeDiĞiN YeRe TeLePoRT oLMa .!..
2-)SPeeD HaCK
3-)aTTaCK SPeeD HaCK
4-)aTTaCK RaNGe iLe RaKaMLaRLa oYNaYaBiLiR Ve aTTaCK MeSaFeNiZi DeĞiŞTiReBiLiRSiNiZ .!..(MeSeLa oRaYı 1000 YaPaRSaNıZ DuRDuĞuNuZ YeRDeN 1000 MeSaFeYe KaDaR aTTaCK YaPaBiLiRSiNiZ .!..)
5-)LoCK MooBS BüTüN CaNaVaRLaRıN KiTLeR BöYLeCe DaHa KoLaY KaSıLıRSıNıZ .!..
6-)uNLoCK MooBS oYuNu eSKi HaLiNe GeTiRiR (CaNaWaRLaR KiTLeNMeKTeN KuRTuLuR .!..)
7-)ouTo aTTaCK KaRaKTeRiNiZiN DuRMaDaN SaLDıRMaSıNı SaĞLaR .!..

8-) SıNıRSıZ SKiLL VuRMaK iSTiYoRSaNıZ YaPMaNıZ GeReKeN ŞeY oYuNa GiRMeDeN öNCe Magıa SPeeD (beta) VaR oNu ON YaPıN Ve CoMBoYu 1 oLaRaK iŞaReTLeYiN (BuNu KaRaKTeRiNiZi SeÇeRKeN YaPaCaKSıNıZ .!..)BöYLeCe SıNıRSıZ SKiLL VuRMuŞ oLaCaKSıNıZ .!.. (aNCaK BuNu YaPaRKeN CaN Vb. öZeLLiĞiNi GÖrEmediĞiNiZ iÇiN KöTüü YaNLaRıDa VaR .!.. DeNeYiN BeĞeNMeZSeNiZ YaPMaZSıNıZ .!..)

Bu HiLeLeRiN ÇaLıŞMaSıNı iSTiYoRSaNıZ oYuNu aÇıN KaRaKTeR SeÇMe PeNCeReSiNe GeLDiĞiNiZ ZaMaN HiLeYi aÇıN Ve oYuNa GeLiN o ZaMaN BüTüN HiLeLeRi KuLLaNaBiLiRSiNiZ .!.. MeSeLa HiLeYi KaRaKTeRi SeÇiP oYuNa GiRDiKTeN SoNRa aÇaRsaNıZ TeLePoRT öZeLLiĞiNi KuLLaNaMaZSıNıZ .!..(SıNıRSıZ SKiLL VuRMa iÇiN aYaRLaRı KaRaKTeR SeÇeRKeN YaPaCaKSıNıZ .!..)

aTLaR iLe iLGiLi uFaKK BiR HiLe :

Arkadaslar pek önemli bise degil ufak bi hile.Örnegin atdan indiniz karakterinizi kasiyorsunuz.Kasarken Yaratiklar oldurdu sizi. Ctrl + H Ye Basarak Ata Biniyorsunuz.Sonra Sehirde basla Veya Burada basla Diyerek At Uzerinde Diriliyorsunuz.Urfak Bir Hile =)))

uFaK BiŞi DaHa :

Arkadaşlar özellikle yüksek lwl arkadaşlar bi canavardan öldükten sonra exp kaybetmemek için şehirde başlayın eğer burada başla yaparsanız exp niz gider.!.. TaBi LcLiNiZ KüÇüKSe eXp GiTMiYoR ama bence zaten bunu herkes bilir ölesine akılda yer etsin die dedim =)

uFaK BiR TüYo:

eVeT ŞiMDi SiZe MeTiN2 De oToMaTiK KaSMYı öĞReTeCeĞiM.!..

GeReKeNLeR :

1 oKÇu
1 SaVaŞÇı

iŞLeMLeR

1.iLK önce metin2 de savaşcının önünde durarak kalvyeninizin üzerineki space tuşunun üzerine kitap bardak vb . bişi koyun
2.sonra F3 E mavi pot F4 e kırmızı potu koyun !
3.sonra AUTOFİSHİNG i çalıştırın ve ellemeyin
4Sonuç olarak her canınız azaldığında autofishing 4-5 saniyede bir pot basacaktır ama canınız full iken pot basamaz ! yani boşuna pot harcamazsınız .!.. HaDi iyi kasılmalar .!..

YiNe KüÇüKK BiR HiLe .!..

BaLıK TuTMaK KiMi ZaMaN TaM BiR ÇiLe HaLiNe GeLiR .!.. Bu HiLeDe oNuNLa aLaKaLı YaPMaNıZ GeREKeN Şey YeMi TaKıN oLTaYı aTıN BaŞıNıZDA BaLıK iŞaReTi BeLiReCeKTiR o GiTTiKTeN SoNRa 2 Ye KaDaR SaYıN Ve oLTaYı ÇeKiN .!.. BaLıK TuTMuŞ oLaCaKSıNıZ .!..

KüÇüKK BiR HiLe DaHa .!..

BiR ÇoK KiŞi iTeM YüKSeLTMeK iÇiN iTeMi DeMiRCiNiN üSTüNe KoYaRKeN YeRe aTıYoR .!.. BaNa ÇoK DeNK GeLDi SiZe RaSTGeLDiMi BiLMiYoRuM .!.. HeRNeYSe SiZiN YaPMaNıZ GeReKeN DeMiRCiNiN YaNıNa GiDiN Ve ouTo PiCK ÇaLıŞTıRıN .!.. PC BaŞıNDa BeKLeMeNiZe GeReKK YoK Bu aRaDa BeKLiCeĞiNiZ iÇiN TaMBiRDe DeMiRCiNiN YaNıNa PaZaR YaPıN .!.. BöLeCe HeM iTeM SaTMıŞ oLaCaKSıNıZ HeMDe YeRDeKi iTeMLeRi ToPLaMıŞ oLaCaKSıNıZ .!.. TaBi Bu oLaY HeR ZaMaN oLaCaK DiYe BiR ŞeY YoKK .!.. ouTo picki googleden indirebilirsiniz auto fishingi de öyle linklerini koymadım çünküü indirmek çok kolay.

KüÇüK BiR HiLe DaHa .!..

Bunu herkez bilir ama yinede anlatıyım .!.. 1.köyde yukarda see-ranglar var ama normal moralsiler deil onları kesince 30 tane büyük can potu düşüyo bazende eun-jung tan 20 tane büyük mana düşebiliyor...
+rep pls
[Linkler üyelere. Üye olun...]
Arkaslar Kesinlikle Virüs Yoktur Bende Kullanıyorum.Her Türlü Hileyi Hangi Pacht Gelirse Gelsin Kullanmanızı Sağlıyordur.
Link Bu İndirmek İçin Üzerine Tıklayın.
1.ci Link : [Linkler üyelere. Üye olun...]>>>( ANTİ HİLE )
2.ci Link : [Linkler üyelere. Üye olun...] >>>( Multi Hack )
Rar Şifresi : [Linkler üyelere. Üye olun...] Kullanımı ;
1-Metin2 Anti-Hile`yi Rar`dan çıkartın ve masaüstünde kalsın. Sonra Metin2_Turkey klasörünü bulun ve içine atın. Oradan anti hileyi çalıştırın direk oyuna girecektir. İsterseniz masaüstüne kısayol oluştur deyip kullanabilirsiniz. Multihack ve anti hileli iyi oyunlar
2-Multihack Kullanımı: [Linkler üyelere. Üye olun...]yi Açıp Charınızın İD ve Şifreyi Yazınız. Başla demeden önce multihack`i açınız ve ayarlarını yapınız. Sonra başla deyiniz ve oyuna giriniz. İyi multi hackler
SIKÇA SORULAN SORULAR`Ra CEVAP
1.ci Soru Ve Cevap
Önemli Not Hata Verirse Bir Arkadaşımız Yazmış Ve Aynen Şöle Demiş Dikakate Alınız
Sorulan Soru.‘ BENDE BU ANTIHILEYI CALISTIRMAYA CALISTIM AMA HEP HATA VERIYOR python22.dll dosyası bulunamadı yenıden yuklersenız duzelır dıyor
Verilen Cevap: Arkadaşlar Anti Hileyi indridikten Sonra ( WİNRAR ) Çıkarınız Sonra Metin2_Turkey kalsörüne Atin Gitsin Ordan Oyuna Giriniz tıklayanız
O WİNRAR`la İndirmiş Oldugunuz ANTİ HİLE` yi Winrar`dan Çıkarıp Öğle Atınız Metin2_Turkey Klasörüne
Ve Hata Vermeyecektir. Hata Vererbilcek Herhangibi Bir Problems Yoktur
2.ci Soru Ve Cevap
Sorulan Soru:Ya Kardeş Herşeyi indirdim Ama Tıklıyom Olmuyooo Hata Veriyoo..?“`
Verilen CevapCanım Arkadaşım Eğer Değişik Hata Verirse Sizin Pc Den Kaynaklanmaktadır
3.cü Soru Ve Cevap
Sorulan Soru ““`Ya Kardeş Hileyi Kurdum Oyununa Girdim Oldu Ama Kendime Çektikten 4 5 dk Sonra Atıyor Acaba Nedendir““
Verilen Cevap Arkadaşlar Hızlı Çok Hızlı Silah Kulanmayınız ve Seçeneklerden 2 yi Geçmeyiniz
Mesela Dolunay Yerine Balta Veya Ona Benzer Ağır Silah Kullanınız Sorun Olmaycaktır
Yani Ağır Hareket Eden Silah Kulanınız
Ayarlar Sura ve Ninja için Geçerlidir Diğerleride Aynı Konuyla Uzlaşabilirler
4.cü Soru Ve Cevap
Sorulan SoruAbi Gene Yeni Pachler Geldiğinde Veya Yüklendiginde Bizi Engellermi Bu Durum Sölermisiniz
Verilen CevapArkadaşlar Süresi Yok Anti Hileden Bağlandıgınız İçin 100 yılda Oynasanız Engel Tanımaz İsterlerse Milyonlarca Pach Yüklesinler Anti Hile`yi Engellemez
5.ci Soru Ve Cevap
Sarulan Soru::::“`Sayın Üzüntü Çalışıyor Ama 3 Veya 5 Dk Pach Yüklüyor Bir Çare Bulamazmısınız““““
Verilen Cevap:::::““Sayın Arkadaşım İlk Başta Sizin Masa Üstündeki Metin2 Kısayoldan Pach yüklendikten Sonra Kapatıp.
Metip2_Turkey klasör`ündeki Anti Hile`ye Tıklayıp Giriyorsunuz 3 Veya 5 Dk Pach yüklemenize Gerek Yok.
Sizin Yaptıgınız Hemen Anti Hileyi Tıklamak YANLIŞ İşte Hatanız Ordan Kaynaklanıyor.
Buran Yükleyip Kapatınız
6.ci Soru ve Cevap
Sorulan Soru:`Abi Ben Winrar Nerde Bilmiyom Çıkaramıyorum Nerde Saklı.
Verilen Cevap:“`Sayın Arkadaşım Winrar Exe Yoksa Size Verceğim Link`Ten Dowlands Ediniz
Winrar Exe İndindkten Sonra Exe`yi Yüleyiniz Sonra Sizin Aldığnız AntiHile Kitab Gibi Üst Üstte Şekil Resmi Alcaktır.
Ondan Sonra Ona Mause`nin Sağ Tuşuna Basarak Size Çıkan Seçenekte ““`DosyalarıÇıkart““ Der Ordan Masa Üstüne Atınız.
Anti Hiel Çıkmış Vaziyette Güle Güle Kullanınız.
Winrar Yok Diyorsanız ?
Link>>>> [Linkler üyelere. Üye olun...]
BY POWERMASTER VE ALEXİMDESOUZAM
İYİ HACKLER %100 SORUNSUZ VE VİRÜSSÜZ.

Yen bir hile programı daha web sayfamıza ekliyoruz arkadaşlar. İnşaallah, işinize yarar.
Standart [Linkler üyelere. Üye olun...] Hile Seti 10 Adet Hile Programı!..
Arkadaşlar 10 adet hile programı tek bir pakette toplanmıştır.
Link : [Linkler üyelere. Üye olun...]
İçindekiler:
1.M2 Multi Hack 1.82
2.M2 mutihack 1.84
3.AntiPatch_V4
4. Auto Balık Toplama
5.Auto Pick
6. CheatEngine54
7.Custom-Teleport
8.Metin 2 Bot v1.2
9. Multi-Hack Selector 1.7
10.ultima hack
Not : Sorunsuzca indirebilirsiniz +rep unutmayınız Öncelikle oyun GM`lerinin ve adminlerinin bu hileleri bilen bazı kişilere göz yumduğunu bilmelisiniz. Daha fazla ayrıntıya girmemize gerek yok.

İhtiyacımız olan şeyler; oyuna giriş ID`sinde en az 1 adet “ i “ harfi olan karakter. Ve bu karaktere aktarmak için en az 60.000 (altmışbin / 60 K) yang. Bununla beraber yeni bi ID ve karakter daha açın o karakter de itemleri düpelemek için gerekli olacak.

Metin-2 Türkiye`de Yang Düpe`ü

Şimdi karakterimizi açıp paramızı aktarıp üstümüze bir adet bar çektikten sonra oyundan çıkıyoruz. Oyundan çıktık… Daha sonra girdiğiniz sunucular fark etmez ch1 – ch2 olabilir .. ch2 – ch3 olabilir size kalmış. Oyun ID`mizin “metiniki“ olduğunu varsayıyoruz. Ch2 ye metiniki yazarak oyuna giriyorsunuz. Karakter oyuna girdikten sonra masaüstüne dönüp bir metin2 daha açıyorsunuz ve bu sefer ch3 e METİNİKİ yazarakoyuna giriyorsunuz. Karakteriniz hem ch2 de hem ch3 de oyunda oluyor. Ve ikisinin de üstünde bar var. Ch3 deki karakterden depocu amcaya barı satıyosunuz ve oyundan çıkmadan bekliyosunuz. Diğer serverdaki karakterinize geçip ordan da depocu amcaya barı satıyosunuz ve tekrar bi bar alıyosunuz. Barı aldıktan sonra barı aldığınız char ile “çıkış“ kullanarak oyundan çıkıyosunuz. 3-2-1 saniye sonra oyun kapatılacak derken diğer karaktere geçip onunla da çıkış yapıyosunuz. Ve oyuna tekrar girdiğinizde hem paranız hem de barınız üzerinizde oluyor. Yani ne olmuş oluyor? Serverdan karakter çıkarken iki komut göndermiş oluyor. Biri barlı komut biri paralı komut. Böylece hem bar hem para sizde kalıyor ve paranız ikiye katlanıyor. Seri olursanız yarım saatte 500 milyon yang yapmanız mümkün.

Tarİhİ eser bunlar :d metİn 2 1990 li yillarda yapiliyordu :)

Arkadaş Okumadım Çok Sıkıcı Uzun Yazılar Onu Okicama Gider Download Linkini Bulur Konu Açar Kendim Koyarım Ama Emeğe Saygı Emeğin İçin Sağol + Rep Nsl Veriliyor?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri