PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
Hikaye Ekle

işte kral 70lwl hilesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan reydragon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

oldumu

• oluyor

• olmuyor

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

reydragon

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
27
Reaksiyon Skoru
29
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 11 Ay 2 Gün
Başarım Puanı
82
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

arklar bunu vermişlerdi şimdi m2 ye girin. zırhınızı çıkarın. sonra programı açın. bişey gelcek ona hayır diyin.program geldi. aşağıda üst tarafta Rüstung yazan yerde:Kriger e tıklayın ve karakterinizi seçin.(mesela ninjaysa ninja samansa shamanı tıklayın) sonra Mönchs PP kısmına tıklayın açılan yer zırhlardır.Giymek istedin zırhı seçin.(En alttaki Kral zırhı olup suanda edilee nin bile giyemediği harika bir zırhtır.Bunu birtek gmlerde görebilirsiniz.
Tıkladıktan sonra sağ tarafta + sını seçin ve an diyin yeşil ışık yanarsa oyuna girin ve zırhınızı takın. seçtiniz zırh+9 gözükecek.
Waffe yazan yerde Schwert e tıklayın ve istediğiniz silahı listeden seçin sonra + sını seçin ve an diyin.Oyuna girin ve silahınızı çıkarıp takın.
UYARI:Oyunda karakterinizi açtıktan sonra programı açın aksi taktirde program açılmaz ve uyarı verir.
Deneyin olmazsa istediğiniz kadar küfür edersiniz kesin çözüm.
Dikkat: mevcut sürümü için programlanmış Metin (31/01/2009)

downald üstteki linkden güçlü silah ve güçlü zırh seçin günde 30 lwl garanti:ka19:

ayrıca bu konuyu açan arkadaşıma tşkkir ediyorum. konu kilitli olduğu için edememiştim bu hile sayesinde kaosta 81 lwl oldum

süresi dolmuş diyor

bilmem bende hata olmadı

Son düzenleme:
daha denemedim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri