HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
A Dangerous Job
Quest level : 32
Race Specific: MoonElf
Area: Deribelle
Starts: <Magic Armor Merchant> Menta
Ends: <Magic Armor Merchant> Menta
Özet
1 Rucklia Amae'de Arachnoid işçi arılarından 10 örümceğin bacağını al.
2 Deribelle'de Menta'ya on örümceğin bacağını teslim et.
Tanımlama
Ben, benim, onu yapmalı olduğumu bilirim, ama ben, yetenekli olan değilim, bundan dolayı ben, onun yerine onu yapman için seni beğenecektim. O, nedir? Sadece maddi örümceğin kabuğunu bul. Onla, ben, herhangi bir şeyin, burayı gösterdiğinden zırhı daha kuvvetli yapabilirim, yemin ederim ki. Lütfen bana Ruckllia Amae'de Arachnoid işçi arılarından on örümceğin bacağını getir.
Görev
Lütfen beni Rucklia Amae'de Arachnoid işçi arılarından on örümceğin bacağına al.
İstenilen
Get: Spider Leg (10)
Ödül
Altın : 5330
Exp : 43720
Item : º¸Åë ±¤¼ÓÀÇ ¹°¾à (2) ( Yanlıs anlamayın sitesinde böle yazıyordu )
Quest level : 32
Race Specific: MoonElf
Area: Deribelle
Starts: <Magic Armor Merchant> Menta
Ends: <Magic Armor Merchant> Menta
Özet
1 Rucklia Amae'de Arachnoid işçi arılarından 10 örümceğin bacağını al.
2 Deribelle'de Menta'ya on örümceğin bacağını teslim et.
Tanımlama
Ben, benim, onu yapmalı olduğumu bilirim, ama ben, yetenekli olan değilim, bundan dolayı ben, onun yerine onu yapman için seni beğenecektim. O, nedir? Sadece maddi örümceğin kabuğunu bul. Onla, ben, herhangi bir şeyin, burayı gösterdiğinden zırhı daha kuvvetli yapabilirim, yemin ederim ki. Lütfen bana Ruckllia Amae'de Arachnoid işçi arılarından on örümceğin bacağını getir.
Görev
Lütfen beni Rucklia Amae'de Arachnoid işçi arılarından on örümceğin bacağına al.
İstenilen
Get: Spider Leg (10)
Ödül
Altın : 5330
Exp : 43720
Item : º¸Åë ±¤¼ÓÀÇ ¹°¾à (2) ( Yanlıs anlamayın sitesinde böle yazıyordu )
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)