mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

A Dangerous Request - lvl 32

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 624

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

A Dangerous Request

Quest level : 32
Race Specific: MoonElf
Area: Deribelle
Starts: <Magic Armor Merchant> Menta
Ends: <Magic Armor Merchant> Menta

Özet

1 Ankra'yı yok et, zehrin lideri, Rucklia Amae'de Liches'tir. " "
2 Destroy ten Poison Liches in Rucklia Amae.
3 Deribelle'de Menta'ya dön.

Tanımlama

Ah... Ben asla, benim, onu görecek olduğumu düşünmedim. Genç maceracılar sadece, bu günlerde sert işi yapmak için gönüllü değildir. Ne? O nedir için kullandı? İyi, senin, meraklı olduğun tamamen doğaldır. Benim, bazı yeni zırhı yapmayı kullanıyor olacak olduğum malzemelerin biridir. Ben, yüzeyde zehirlemek için onun direncini artırması için onu ovacağım. Eğer sen, benim olduğum gibi usta değilsen, sen, kendin onla zehirlenmemek için dikkatli olmalısın. Neyse, ben, senin, geldiğin hoşnutum. Ben, benim sadece, etrafta sana söylediğim yeni zırhla bana yardım etmesi için birisine ihtiyaç duydum. Ben, ay cinlerinin göreneksel tekniğiyle Halfling tekniğini bütünleştiriyor olacağım, ama çok daha olmanın, benim, beklediğimden çalıştığını kapatıyor. Mesele daha kötüsünü yapmak, canavarlar sabit olarak, beni rahatsız ediyor. Ben, bunun gibi devam edemem, bundan dolayı lütfen bana yardım ederim. On zehri Liches ve Ankra'ya yok et, zehrin lideri, Ruckllia Amae'de Liches'tir. Onlar tamamen, kızdırıyor.

Görev

Lütfen on zehri Liches ve Ankra'ya yok et, zehrin lideri, Rucklia Amae'de Liches'tir. Onlar tamamen, kızdırıyor.

İstenilen

Öldür : Ankra (1)
Ankra Hakkında

Ankra harita da

Öldür : Poison Lich (10)

Poison Lich Hakkında

Haritadaki yeri

Ödül

Altın : 6660
Exp : 54650
Item : Roundtrip Passport (3)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri