HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
A Dangerous Request
Quest level : 32
Race Specific: MoonElf
Area: Deribelle
Starts: <Magic Armor Merchant> Menta
Ends: <Magic Armor Merchant> Menta
Özet
1 Ankra'yı yok et, zehrin lideri, Rucklia Amae'de Liches'tir. " "
2 Destroy ten Poison Liches in Rucklia Amae.
3 Deribelle'de Menta'ya dön.
Tanımlama
Ah... Ben asla, benim, onu görecek olduğumu düşünmedim. Genç maceracılar sadece, bu günlerde sert işi yapmak için gönüllü değildir. Ne? O nedir için kullandı? İyi, senin, meraklı olduğun tamamen doğaldır. Benim, bazı yeni zırhı yapmayı kullanıyor olacak olduğum malzemelerin biridir. Ben, yüzeyde zehirlemek için onun direncini artırması için onu ovacağım. Eğer sen, benim olduğum gibi usta değilsen, sen, kendin onla zehirlenmemek için dikkatli olmalısın. Neyse, ben, senin, geldiğin hoşnutum. Ben, benim sadece, etrafta sana söylediğim yeni zırhla bana yardım etmesi için birisine ihtiyaç duydum. Ben, ay cinlerinin göreneksel tekniğiyle Halfling tekniğini bütünleştiriyor olacağım, ama çok daha olmanın, benim, beklediğimden çalıştığını kapatıyor. Mesele daha kötüsünü yapmak, canavarlar sabit olarak, beni rahatsız ediyor. Ben, bunun gibi devam edemem, bundan dolayı lütfen bana yardım ederim. On zehri Liches ve Ankra'ya yok et, zehrin lideri, Ruckllia Amae'de Liches'tir. Onlar tamamen, kızdırıyor.
Görev
Lütfen on zehri Liches ve Ankra'ya yok et, zehrin lideri, Rucklia Amae'de Liches'tir. Onlar tamamen, kızdırıyor.
İstenilen
Öldür : Ankra (1)
Ankra Hakkında
Ankra harita da
Öldür : Poison Lich (10)
Poison Lich Hakkında
Haritadaki yeri
Ödül
Altın : 6660
Exp : 54650
Item : Roundtrip Passport (3)
Quest level : 32
Race Specific: MoonElf
Area: Deribelle
Starts: <Magic Armor Merchant> Menta
Ends: <Magic Armor Merchant> Menta
Özet
1 Ankra'yı yok et, zehrin lideri, Rucklia Amae'de Liches'tir. " "
2 Destroy ten Poison Liches in Rucklia Amae.
3 Deribelle'de Menta'ya dön.
Tanımlama
Ah... Ben asla, benim, onu görecek olduğumu düşünmedim. Genç maceracılar sadece, bu günlerde sert işi yapmak için gönüllü değildir. Ne? O nedir için kullandı? İyi, senin, meraklı olduğun tamamen doğaldır. Benim, bazı yeni zırhı yapmayı kullanıyor olacak olduğum malzemelerin biridir. Ben, yüzeyde zehirlemek için onun direncini artırması için onu ovacağım. Eğer sen, benim olduğum gibi usta değilsen, sen, kendin onla zehirlenmemek için dikkatli olmalısın. Neyse, ben, senin, geldiğin hoşnutum. Ben, benim sadece, etrafta sana söylediğim yeni zırhla bana yardım etmesi için birisine ihtiyaç duydum. Ben, ay cinlerinin göreneksel tekniğiyle Halfling tekniğini bütünleştiriyor olacağım, ama çok daha olmanın, benim, beklediğimden çalıştığını kapatıyor. Mesele daha kötüsünü yapmak, canavarlar sabit olarak, beni rahatsız ediyor. Ben, bunun gibi devam edemem, bundan dolayı lütfen bana yardım ederim. On zehri Liches ve Ankra'ya yok et, zehrin lideri, Ruckllia Amae'de Liches'tir. Onlar tamamen, kızdırıyor.
Görev
Lütfen on zehri Liches ve Ankra'ya yok et, zehrin lideri, Rucklia Amae'de Liches'tir. Onlar tamamen, kızdırıyor.
İstenilen
Öldür : Ankra (1)
Ankra Hakkında
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Ankra harita da
Öldür : Poison Lich (10)
Poison Lich Hakkında
Haritadaki yeri
Ödül
Altın : 6660
Exp : 54650
Item : Roundtrip Passport (3)