HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ewtt 

Onur forum üyelerine hack satıyorum diyip adam kandırmaktan moderatörlükten alınmıştır!
Artık Fahri Üye'dir
ona güvenmemeniz tavsiyedir ve o program tamamen fake 'dir. iyi eglenceler.
Artık Fahri Üye'dir
Moderatör tarafında düzenlendi:
Onur tiris forum üyelerine hack satıyorum diyip adam kandırmaktan moderatörlükten alınmıştır!
Artık Fahri Üye'dir
Sen kimsinde böyle bir yalanlama yapıyorsun. =) Allah rızası için KüçükCocuk kardeşim anlatırmısın suna =) Neyse dayanamadım ben anlatayım;
Moderatör = Benim önceki rütbemdim.
Yaklaşık 6 Ay Turkmmo.Com'a Ara Verdim ..
Fahri Üye = Forumda emeği bulunan ve moderatör olan ve daha sonra uzun bir süre forumu bırakıp gidenler ''Moderatör'lükten çıkar onun yerine ''Fahri Üye'' olurlar.
Merak etme bende Admin'e geri geldiğimi söyledim mod.luğumu geri alabilirmiyim dedi. ''Yarın hatırlat.'' dedi. Hatırlattım 1 hafta sonra alırsın dedi mod.luğunu..
Daha bilip bilmeden konuşma ve Admin taklitide yapma 1 haftaya kalmaz banlanırsın. =)
Arkadaş bazı sebeblerden forumu bırakmıştır
Fahri üyede ''FORUMA YARARI OLAN VE FORUM YÖNETİM EKİBİNDEN AYRILANLARA'' verilir !
Fahri üyede ''FORUMA YARARI OLAN VE FORUM YÖNETİM EKİBİNDEN AYRILANLARA'' verilir !
Arkadaş bazı sebeblerden forumu bırakmıştır
Eyvallah sağol bazıları anlamıyoda

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)