HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Teşeküler Rüzgar teknoloji
Son düzenleme:
Ben Pazar Gunu Saat 2 Civarında Parayı Yatırdım. Vps + Domaini 7 Gibi Aldim Yani 5 Saatte İşlerini Hallediyorlar. Bide Genelde Cevrim Dısı Oluyorlar. Cevrim Dısıyken Mesaj Yaz Cevap Verirler.
benimde rüzgar tek.sw var keşke hiç girmeseydin çok ilgisizler bu ara en çok yay bilişim tutuluyor ben rüzgar tek. kapatıp yay bilişimden açtırcam bide her istediğini yapıyorlar yay bilişimdekiler
RuzgarTeknoloji'nin Üstüne Şirket Tanımam Paranızın Karşılığınızı %1000 Alıyorsunuz.Herkez İle Cok İyi ilgilenirler.1 Numara VPS Şirketi..O Kadar...!
Son düzenleme:
2 GÜNDÜR SERVERİM KURULACAK İNŞ HİCBİR BİLGİLENDİRME HİÇ BİŞEY YOK SİTEYE KACTANE TİCKET ATTIM CVP YOK SERVERİM HAKKINDA BİLGİ RİCA EDİYORUM.....[eyup_1996@hotmail.com]
Serverınız Hazır. Kontrol Etmeden Boş Boş Konu Açmayın.
benimde rüzgar tek.sw var keşke hiç girmeseydin çok ilgisizler bu ara en çok yay bilişim tutuluyor ben rüzgar tek. kapatıp yay bilişimden açtırcam bide her istediğini yapıyorlar yay bilişimdekiler
İstediğiniz kişiyi seçebilirsiniz. Biz artık yapmıyorsak diyecek birşeyimiz yok

Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)