kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Ruzgar.Net.Tr Yoneticilerine

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan karmak22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Teşeküler Rüzgar teknoloji

Son düzenleme:
Ben Pazar Gunu Saat 2 Civarında Parayı Yatırdım. Vps + Domaini 7 Gibi Aldim Yani 5 Saatte İşlerini Hallediyorlar. Bide Genelde Cevrim Dısı Oluyorlar. Cevrim Dısıyken Mesaj Yaz Cevap Verirler.

benimde rüzgar tek.sw var keşke hiç girmeseydin çok ilgisizler bu ara en çok yay bilişim tutuluyor ben rüzgar tek. kapatıp yay bilişimden açtırcam bide her istediğini yapıyorlar yay bilişimdekiler

RuzgarTeknoloji'nin Üstüne Şirket Tanımam Paranızın Karşılığınızı %1000 Alıyorsunuz.Herkez İle Cok İyi ilgilenirler.1 Numara VPS Şirketi..O Kadar...!

Son düzenleme:
2 GÜNDÜR SERVERİM KURULACAK İNŞ HİCBİR BİLGİLENDİRME HİÇ BİŞEY YOK SİTEYE KACTANE TİCKET ATTIM CVP YOK SERVERİM HAKKINDA BİLGİ RİCA EDİYORUM.....[eyup_1996@hotmail.com]

Serverınız Hazır. Kontrol Etmeden Boş Boş Konu Açmayın.

benimde rüzgar tek.sw var keşke hiç girmeseydin çok ilgisizler bu ara en çok yay bilişim tutuluyor ben rüzgar tek. kapatıp yay bilişimden açtırcam bide her istediğini yapıyorlar yay bilişimdekiler

İstediğiniz kişiyi seçebilirsiniz. Biz artık yapmıyorsak diyecek birşeyimiz yok:)

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri