Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Tamamen kendi emeğimdir lütfen alıntı yapmayın yaparsanızda blackwind12 den yazın.
cesar lowrider satıyor satmadan önce yarış yapıyorlar (görev değil)
uçan arabalar (hilesiz)
Size Bİ Tüyo.. Oyundaki Ufo Gizeminin Gerçekle Bağlantısı Var Sanırım.. Oyundaki
Saat/Gün Kesişimin Göre Araştırın.. Oyunun Kendi Zamanına Göre.. Sadece Oyunun
Saatine Göre Değil Yani.. Oyundaki Günlere Göre de Araştırın.. Bişeyler BUlacaksınız...
gece saat 00.00 da big ear(koca kulak) a gidin. ve radio x i dinlemeye başlayın ufo gelir
gibi bir şey var ama doğru değil galiba
Hani Amerika'ya bir uzay mekiği düşmüştü.Ben (bayağı zaman olmuştu ama)bir film
izledim.''Kurtuluş Günü''diye bir filmdi.Dünya'ya uzaylılar geliyodu.Orda anlatıyodu.Orda
bi adam anlattı.Uzay mekiği amerikada new mexico diye bir yere düştü diyodu.Bu San
Andreas'ta gerçekten böyle bir yer varmı.Varsa orayı araştıralım.Belki birşeyler buluruz...
Geçenlerde arkadaşıma gittim san andreas oynuyoz.Hydradayız,gizli şeyleri araştırıyoz
dağdayız uçakla dağın üstünden geçerken birden garip sesler duydum radyo daaçık ama
bunun radyodaki şarkıyla alakası yok radyo kanalının adınada bakmadımama sanırım
K-DST ydi
Gta sanadreas dakı Sanfıerrodakı arabacı kız arkadasınızı alıp bıraz gezdıkten sonra ve kız
arkadasınızın evının Onundekı Bınaya cıkıyorsunuz Ve Sonra Grove Street dekı Denıse
Rabınson Sızı takıp etmıs oluyor ve karsınıza kendı arabasıyla cıkıyor ve sızı oldurmeye
calısıyor Ben o sırada kızdan kacayım derken oldum ama sakın ha yakalanmayın kızın elı
top tufek dolu yakalandınızmı 2 kız arkadasınızdanda oluyorsunuz.
HAYALET KASABADA 3 BÖLGENİN UCU VAR.
BİR ÇOK GARİPLİK BÜYÜK ANTENİN BULUNDUĞU YERLERDE OLUYOR.
BİR KERESİNDE FORT CARSON'UN KUZEYİNDEKİ CLUCK'IN BELL'DEN ÇIKIP
SARI ESKİ BURRITOMA YÖNELDIM,VE HAVADA KÜÇÜK BEYAZ Bİ TOP
GÖRDÜM,KIMILDAMIYODU,BİRDEN KAYBOLDU
bide ufo cafeden çıkarken bir araba vardı canım sıkıldı arabaya roket atttım araba patladı
tabi. 5 saniye sonra başka bir yerden roket geldi arabaya
BIG EAR UZAYLILARLA BAĞLANTI MI KURUYOR NE
EVET BENİM ARAŞTIRMA SİSTEMİM ŞU:BİR BÖLGEYİ 7 SA GÜNÜ VE 24 SA
SAATİ BOYUNCA DOLAŞIP NÖBET TUTMAK.EĞER O BÖLGEDE BİR GARİLİK
VARSA ÇIKAR,YOKSA HARİTA YAPIP ONU ÇIKARIRIZ,TEMİZ DİYE
Bölgeyi inceleyen kişi 24 dakikalık gözlemini gözlediği günün adı ile rapor edecek.Şüpheli
durumlarda yer,saat ve gün belirtilecek.
****1.TİM:RED COUNTRY,FLİNT COUNTRY,WHETSTONE,FLİNT
RANGE,MOUNT CHİLİAD, SHADY CREEKS,BACK O BEYOND,FALLİNG
TREE,THE PANOPTİCON, NORTH ROCK,HİLLTOP
FARM,MULLHOLLAND,RİCHMAN COUNTRY,THE FARM,LOS SANTOS
İNLET****
***Araştırmacıların yetenekleri ve ekipmanları***:M-4 veya AK-47(tercihen M-4),sniper
tüfek,en az 100 filmli fotoğraf makinesi,shotgun menüsünden bir silah,eğer yokuşlu bir
arazide çalışılıyorsa paraşüt,yokuşsuz arazide çalışılıyorsa gece görüşü gözlüğü(night
vision)yokuş çıkabilen,takipte kullanılabilen bir araç(sanchez ve monster
olabilir.Monster'da 4 tekerlekli yönlendirme sistemi'ni kullanması konusu iyi bilinmelidir.),
şişmanlık yarıdan az,kondisyon ise yarıdan fazla olmalı,kullandığınız silahlar konusunda
yeteneğin hitman olması,çelik yelek olması,nefesin uzun süre tutulabilmesi,araç kullanma
yeteneğinin yarıdan fazla olması.
***Çalışma koşulları***:Çalıştığınız bölgeyi iyi bilmelisiniz ve çalışmadan önce gündüz
gözüyle bölgeyi dikkatlice incelemelisiniz.Etrafınıza dikkatlice bakmalı ve hız
yapmamalısınız.Peşinizde polis olmamalı. Radyoyu kapalı tutun(Yeti ses çıkarıyor
olabilir.En azından adımlarını belki duyabilirsiniz.). Silahınızdaki kurşun sayısı yeterli
olmalı.Şüpheli bir durumda tarihi ve saati not alın ve aracınızdan inin. Yollar yerine
ağaçlık bölgeleri tercih edin.NOT:YETİ'NİN FOTORAFINI ÇEKTİTEN SONRA
ÖLDÜRÜN.
****2.TİM:TİERRA ROBADA,BONE COUNTRY,THE SHERMAN DAM,AREA
69,OCTANE SPRİNGS,GREEN PALMS,HUNTER QUARRY,VERDANT
MEADOWS,EL CASTİLLO DEL DİABLO,VALLE OCULTADO,ALDEA
MALVADA,REGULAR TOM,THE BİG EAR****
***Araştırmacıların yetenekleri ve ekipmanları***:en az 100 filmli fotoğraf makinesi,iyi
kullanılan ve iyi yokuş çıkan bir araç,olabilecek takipler için araç takibi önlememeli ve
şişmanlık yarıdan az,kondisyon ise yarıdan fazla olmalı.AK-47 veya M-4(tercihen
M-4),sniper tüfek,night vision,silah kullanma becerisinin hitman olması ve araç kullanma
becerisinin yüksek olması,nefesin uzun süre tutulabilmesi ve çelik yelek olması
***Çalışma koşulları***:Yine çalıştığınız bölgeyi iyi bilmelisiniz ve gündüz vakti keşif
incelemesi yapmış olmalısınız.Etrafa ve gökyüzüne iyi bakmalısınız.Hız yapmayın.Radyo
X veya CSR dinleyin,polis peşinizde olmasın.Şüpheli bir durumda tarihi ve saati not alın.
****SONUÇ****:24 bölgeden gelen raporlar değerlendirilecek
ATV motorsikletin uçağa çarptığı zaman 15:00.Bende tam 15:00'da atliyim belki olur
dedim.Fkat atlarken 15:00'ı bulmadım.Ama ilginçlik şu.Ben atladıktan sonra havaya
baktığımda atladığım yerden uçak geçti.3 defa denedim (saat 15 dolaylarında
tabi)üçündede oldu.Bence rockstar games bizlere bu gariplikleri şifreleyerek vermiş...
bir olaylar zinciri sözkonusu
İncelemeye gitmeden önce şunları yazıp gidin:
HESOYAM: Can Zırh Para
BAGUVIX: Ölümsüzlük (Araçların Dışındayken)
KJKSZPJ: Güzel silahlar(Bu silahların İçinden sadece içine 2 mermi alan pompalı tüfeği
alın. Tüfek biraz küçük.
WANRLTW: Bu Hile Mermileri sonsuz yapar. O tüfekğede hiç mermi koymak gerekmez.
(Aynı taramalı Gibi)
NCSGDAG: Bunla he 2 elinize silah alırsınız Hemde Kati konumuna gelirsiniz.
AEZAKMI: Poliste sonsuza dek kurtulursunuz.
AIYPWZQP: Paraşüt Verir.
JUMPJET: İnceleme yerine bunla gidin.
AFZLLQLL: Hava çok iyi olur
Bu olaydan sonra Ghost Car'ı Doherty'deki garajıma götürdüm ve saveledim.Oyuna
bidaha girdiğimde ghost carı garajıma yerleştirdiğim save açılmadı.
las venturasdaki çölde uydu varya tepede orda UFO gördüm yetişemedim hemde 2 tane
vardı sanırım saat 20 gibiydi
Bakın bi de aklıma şu geldi. Hani hıristiyanların kutsal günü pazar ya (bizim cuma mız
gibi) İşte pazar günü annemizin mezarında bekleyebiliriz.
hatta oradaki mezarlara ziyaretçi geliyor.Scott Wilson diye mezar var adam geliyor orada
dikiliyor gidiyor.
Arkadaşlar size bir şey açıklayacağım UÇAN AĞAÇ var!! Oyunun bir hatası ve çok
saçma.Size haritasını ve bir görüntüsünü sunuyorum
rudeboy hayalet görmüş.
Benim bir fikrim var easter egg ile ilgili.Bence Rockstar GTA'ya yeni yüzme olayını
koyduğu için bu easter egg'i suyun altında biryerlere koymuştur.
UFO cafe haritasını öylesine yapmışlar onda gizem yok bence,aynı harita toreno'da da
var. Toreno'nun evinde.arkadaşlar bu araba uçmasına ben hayret oldum şimdi bi polis Jipli bi polis birinin peşinde
bende orda geziniyorum bi araba bide arkasında polis geçti adam polise fark açınca polis
birden havalandı aynı biz rıpazha yazıp halandığımız gibi oda uçtu sonra ben onu takip
etmeye çalıştım bi binaya vurdu hırsız orda tabi nasıl oluyosa hırsız la polis çatıştı polis
adamı vurdu sonra yürüyerek gitti araba patladı tabi ama anlamadım yinede nasıl
olduğunu
Arkadaşlar demin oyunda bir uçak gördüm,tam karşısında tepe vardı çarpıp patlar sandım
manevra yaptı ve döndü.
Uçak kazaları oyundaki uçakların manevra yapamamasından değilmiş,ben bunu
öğrendim.Bu da intihar uçağı olaslığını artırıyor gibi.
Gayzerle Area 69 arasında biri diğerinin üzerine düşmüş 2 tepenin arasından hiç
çarpmadan geçti biri de.Bu uçakları süren pilotlar gayet becerikli.
Arkadaşlar bende area 69 da nöbet tutuyodum.oyunda perşembe günü saat 04:33 de
dğlıklara bakarken önümden çok hızlı siyah bişi geçti resmini çekemedim.Göz açıp
kapayıncaya kadar gitmişti.
aynı siyah şeyi ben de wednesday 1:20'de gördüm.Havadan yere düştü hızlıca,sonra
kayboluverdi.Önemsiz bişey galiba o.Yere baktım bişey yoktu yerde.
oyunun hatası filandır o siyah şey Melo,ben de bi kere otobanda giderken çıktı,bi arabanın
önüne düştü,arabanın önünde yerde yığılmış halde bi polis motoru vardı.Sürücüsü yoktu
ortada.
Demekki aynı şeyi görmüşüz.Senin gördüğün şeyde küçük siyah bişidi dimi.Kalpten
gidiyodum.Aynı olay bidaha oldu buseferde gene aynı siyah şey area 69 da tam önümden
aşağı doğru çok hızlı düştü.Düştüğü yere baktım.Senin gibi hiçbişi göremedim.
Ghost Car büyük bişey değil,emeğe saygı ama:
1-Yokuş aşağı olduğu için gidiyo
2-Onun kırık dökük olmasının sebebi amerikan taşrasında millet arabayı çarpsa da parası
yoktur,yaptıramaz.Yani gerçekçi olsun diye koymuşlar.Biraz 90'ların başında çekilmiş
amerikan filmi izleseniz mutlaka görürsünüz.
3-Yalnızca ghost car öyle kırık dökük değil sadler de öyle.
4-Yani rockstar bunu öylesine koymuş,pek bi gariplik yok aslında
dğlıklara bakarken önümden çok hızlı siyah bişi geçti resmini çekemedim.Göz açıp
kapayıncaya kadar gitmişti.Garip değilmi sizce.
Bakın.Ben size her zaman söylemiyomuyum rockstar gariplikleri şifreleyerek vermiş
diye.Günlerde perşembe.Perşembe haftanın kaçıncı günü 4.günü.Saat kaç 04.Gerisini siz
düşünün
Arkadaşlar bi gariplik daha.6 yıldızla polislerden kaçıyodum.bi polis arabası geldi sürücü
polisi vurdum.Yan koltuktaki poliste indi bana ateş etmeye başladı.O sırada sürücüsünü
vurduğum polis arabası bana doğru gelmeye başladı.sniperle zomladım sürücü koltuğu
boş.
ben de birkeresinde polislik yapıyordum,red country gibi bi yerdeyim,yolun köşesinde
suçluyu bekliyorum,suçlu çıktı,benim olduğum tarafa dönerken bi evin duvarına çarptı,o
arada bi kamyon geldi bana tosladı ben motordan yere düştüm.Kendimi suçlunun beyaz
sabre'sinin üzerine attım,silahımı çektim,adama bir el kafadan çaktım,adamın kafası öne
düştü,50 $ alıp motoruma binmek için geri giderken o suçlunun arabası önce geri
gitti,sonra gaz verip kayboldu.Replay ile baktım arabada bi ceset var başka bişey
yok.Resim çekmedim,çünkü anca Video açıklayabilir bunu.İnanın ama oldu bu.Ama
oyunun hatasıdır.
İşin garibi adamın öldüğü kesin,çünkü ödül aldım 50 $.Şimdi kimse inanmaz ama inancak
olan inanır,doğru söylüyorum.
ufoya inanamayanlar geceliyin aya bakın dağa çıkın ormanlık alanlaradan geçin belki
görürsünüz
Rockstar kendi çıkarını düşünüyor.Adamlar salak mı ufo var desin.Sadece oyunda
yumurtalar(yumurtalar oyunuda veya programda açıklanmayan gizli şeylerdir)olduğunu
söyledi.Bunu yapmasının sebebi oyunu daha çok satıp para kazanmak.İnsanlar bunları
araştıracak oyuna ilgide artacak.Biz kesin var demiyoruz.Araştırıyoruz var mı yok mu
diye.
Ayrıca kollaps Rockstar açıklama yaptı dedinde Hot coffee modunu biliyosun sanırım.Hot
coffee modunu normal bir modcu yapmamıştı.Rockstar yapmıştı.Evet bu mod oyuna
gizlenmiş kodları açıyodu.Sonra san andreas mp modunu yapan adam bu modu
yayınlamıştı.SİZDE HOT COFFEE MODUNU YAPMIŞ BİR FİRMADAN BÖYLE
GARİPLİKLERİ BEKLEYİN YANİ....
ARKADAŞLAR AZ ÖNCE POLİS GÖREVİ YAPARKEN K-JAH VEST
DİNLİYODUM ADAMLAR UFOLARDAN BAHSETMEYE BAŞLADILAR. 5 DK
SONRA DA UYUŞTURUCU ÇEKTİLER
mezarlıkta bol bol gangster cesedi var ve ayrıca 'FAMILIES 4 LIVE' sloganı CJ'nin
annesinin mezarının yanında çıkıyor.Yani bu graffitileri hayaletlerin yazdığı gibi bi izlenim
verilmek istenmiş OLABİLİR.Bu sonuca dediğim gibi mezarlıkta dolu gangster cesedi
olması,grove street sloganının,CJ'nin annesinin yanında çıkması ve iki yazının da saat
20:00'dan sonra yani GECE çıkması.arkadaşlar bende bi arştırılması gereken bi yer gördüm tabii siz isterseniz araştıralım red
county olan yerde denizin kenarıbda bi kumsal var hatta kıyıda merdane gibi şeyler var
orda bi iskele var iskelenin ucunda bir hasta taşıma arabası var habi hastaları binip
sürüyorlaya ondan. : işte orayı bi araştıralım orada biraaz issız gibi belki bişe vardır orda
nedrsiniz tabiki siz isterseniz bu arada oranın adıda fısher's ............. fiye bişeydi ..
fisher's Lagoon onun adı.Ben orda çok gezdim ama bi sualtı canavarı var diyolar.Ben
arada araştırırım.
Arkadaşlar ben bir inşatta Monster patlattım. Düzlük yerde kendi başına gidiyordu
sürüklenerek. Bazen bir duruyo sonra yine gidiyo...
Parlayan Mezar Taşları Onu Ben Buldum:m08: Emeğe Saygı +rep
cesar lowrider satıyor satmadan önce yarış yapıyorlar (görev değil)uçan arabalar (hilesiz)
Size Bİ Tüyo.. Oyundaki Ufo Gizeminin Gerçekle Bağlantısı Var Sanırım.. Oyundaki
Saat/Gün Kesişimin Göre Araştırın.. Oyunun Kendi Zamanına Göre.. Sadece Oyunun
Saatine Göre Değil Yani.. Oyundaki Günlere Göre de Araştırın.. Bişeyler BUlacaksınız...
gece saat 00.00 da big ear(koca kulak) a gidin. ve radio x i dinlemeye başlayın ufo gelir
gibi bir şey var ama doğru değil galiba
Hani Amerika'ya bir uzay mekiği düşmüştü.Ben (bayağı zaman olmuştu ama)bir film
izledim.''Kurtuluş Günü''diye bir filmdi.Dünya'ya uzaylılar geliyodu.Orda anlatıyodu.Orda
bi adam anlattı.Uzay mekiği amerikada new mexico diye bir yere düştü diyodu.Bu San
Andreas'ta gerçekten böyle bir yer varmı.Varsa orayı araştıralım.Belki birşeyler buluruz...
Geçenlerde arkadaşıma gittim san andreas oynuyoz.Hydradayız,gizli şeyleri araştırıyoz
dağdayız uçakla dağın üstünden geçerken birden garip sesler duydum radyo daaçık ama
bunun radyodaki şarkıyla alakası yok radyo kanalının adınada bakmadımama sanırım
K-DST ydi
Gta sanadreas dakı Sanfıerrodakı arabacı kız arkadasınızı alıp bıraz gezdıkten sonra ve kız
arkadasınızın evının Onundekı Bınaya cıkıyorsunuz Ve Sonra Grove Street dekı Denıse
Rabınson Sızı takıp etmıs oluyor ve karsınıza kendı arabasıyla cıkıyor ve sızı oldurmeye
calısıyor Ben o sırada kızdan kacayım derken oldum ama sakın ha yakalanmayın kızın elı
top tufek dolu yakalandınızmı 2 kız arkadasınızdanda oluyorsunuz.
HAYALET KASABADA 3 BÖLGENİN UCU VAR.
BİR ÇOK GARİPLİK BÜYÜK ANTENİN BULUNDUĞU YERLERDE OLUYOR.
BİR KERESİNDE FORT CARSON'UN KUZEYİNDEKİ CLUCK'IN BELL'DEN ÇIKIP
SARI ESKİ BURRITOMA YÖNELDIM,VE HAVADA KÜÇÜK BEYAZ Bİ TOP
GÖRDÜM,KIMILDAMIYODU,BİRDEN KAYBOLDU
bide ufo cafeden çıkarken bir araba vardı canım sıkıldı arabaya roket atttım araba patladı
tabi. 5 saniye sonra başka bir yerden roket geldi arabaya
BIG EAR UZAYLILARLA BAĞLANTI MI KURUYOR NE
EVET BENİM ARAŞTIRMA SİSTEMİM ŞU:BİR BÖLGEYİ 7 SA GÜNÜ VE 24 SA
SAATİ BOYUNCA DOLAŞIP NÖBET TUTMAK.EĞER O BÖLGEDE BİR GARİLİK
VARSA ÇIKAR,YOKSA HARİTA YAPIP ONU ÇIKARIRIZ,TEMİZ DİYE
Bölgeyi inceleyen kişi 24 dakikalık gözlemini gözlediği günün adı ile rapor edecek.Şüpheli
durumlarda yer,saat ve gün belirtilecek.
****1.TİM:RED COUNTRY,FLİNT COUNTRY,WHETSTONE,FLİNT
RANGE,MOUNT CHİLİAD, SHADY CREEKS,BACK O BEYOND,FALLİNG
TREE,THE PANOPTİCON, NORTH ROCK,HİLLTOP
FARM,MULLHOLLAND,RİCHMAN COUNTRY,THE FARM,LOS SANTOS
İNLET****
***Araştırmacıların yetenekleri ve ekipmanları***:M-4 veya AK-47(tercihen M-4),sniper
tüfek,en az 100 filmli fotoğraf makinesi,shotgun menüsünden bir silah,eğer yokuşlu bir
arazide çalışılıyorsa paraşüt,yokuşsuz arazide çalışılıyorsa gece görüşü gözlüğü(night
vision)yokuş çıkabilen,takipte kullanılabilen bir araç(sanchez ve monster
olabilir.Monster'da 4 tekerlekli yönlendirme sistemi'ni kullanması konusu iyi bilinmelidir.),
şişmanlık yarıdan az,kondisyon ise yarıdan fazla olmalı,kullandığınız silahlar konusunda
yeteneğin hitman olması,çelik yelek olması,nefesin uzun süre tutulabilmesi,araç kullanma
yeteneğinin yarıdan fazla olması.
***Çalışma koşulları***:Çalıştığınız bölgeyi iyi bilmelisiniz ve çalışmadan önce gündüz
gözüyle bölgeyi dikkatlice incelemelisiniz.Etrafınıza dikkatlice bakmalı ve hız
yapmamalısınız.Peşinizde polis olmamalı. Radyoyu kapalı tutun(Yeti ses çıkarıyor
olabilir.En azından adımlarını belki duyabilirsiniz.). Silahınızdaki kurşun sayısı yeterli
olmalı.Şüpheli bir durumda tarihi ve saati not alın ve aracınızdan inin. Yollar yerine
ağaçlık bölgeleri tercih edin.NOT:YETİ'NİN FOTORAFINI ÇEKTİTEN SONRA
ÖLDÜRÜN.
****2.TİM:TİERRA ROBADA,BONE COUNTRY,THE SHERMAN DAM,AREA
69,OCTANE SPRİNGS,GREEN PALMS,HUNTER QUARRY,VERDANT
MEADOWS,EL CASTİLLO DEL DİABLO,VALLE OCULTADO,ALDEA
MALVADA,REGULAR TOM,THE BİG EAR****
***Araştırmacıların yetenekleri ve ekipmanları***:en az 100 filmli fotoğraf makinesi,iyi
kullanılan ve iyi yokuş çıkan bir araç,olabilecek takipler için araç takibi önlememeli ve
şişmanlık yarıdan az,kondisyon ise yarıdan fazla olmalı.AK-47 veya M-4(tercihen
M-4),sniper tüfek,night vision,silah kullanma becerisinin hitman olması ve araç kullanma
becerisinin yüksek olması,nefesin uzun süre tutulabilmesi ve çelik yelek olması
***Çalışma koşulları***:Yine çalıştığınız bölgeyi iyi bilmelisiniz ve gündüz vakti keşif
incelemesi yapmış olmalısınız.Etrafa ve gökyüzüne iyi bakmalısınız.Hız yapmayın.Radyo
X veya CSR dinleyin,polis peşinizde olmasın.Şüpheli bir durumda tarihi ve saati not alın.
****SONUÇ****:24 bölgeden gelen raporlar değerlendirilecek
ATV motorsikletin uçağa çarptığı zaman 15:00.Bende tam 15:00'da atliyim belki olur
dedim.Fkat atlarken 15:00'ı bulmadım.Ama ilginçlik şu.Ben atladıktan sonra havaya
baktığımda atladığım yerden uçak geçti.3 defa denedim (saat 15 dolaylarında
tabi)üçündede oldu.Bence rockstar games bizlere bu gariplikleri şifreleyerek vermiş...
bir olaylar zinciri sözkonusu
İncelemeye gitmeden önce şunları yazıp gidin:
HESOYAM: Can Zırh Para
BAGUVIX: Ölümsüzlük (Araçların Dışındayken)
KJKSZPJ: Güzel silahlar(Bu silahların İçinden sadece içine 2 mermi alan pompalı tüfeği
alın. Tüfek biraz küçük.
WANRLTW: Bu Hile Mermileri sonsuz yapar. O tüfekğede hiç mermi koymak gerekmez.
(Aynı taramalı Gibi)
NCSGDAG: Bunla he 2 elinize silah alırsınız Hemde Kati konumuna gelirsiniz.
AEZAKMI: Poliste sonsuza dek kurtulursunuz.
AIYPWZQP: Paraşüt Verir.
JUMPJET: İnceleme yerine bunla gidin.
AFZLLQLL: Hava çok iyi olur
Bu olaydan sonra Ghost Car'ı Doherty'deki garajıma götürdüm ve saveledim.Oyuna
bidaha girdiğimde ghost carı garajıma yerleştirdiğim save açılmadı.
las venturasdaki çölde uydu varya tepede orda UFO gördüm yetişemedim hemde 2 tane
vardı sanırım saat 20 gibiydi
Bakın bi de aklıma şu geldi. Hani hıristiyanların kutsal günü pazar ya (bizim cuma mız
gibi) İşte pazar günü annemizin mezarında bekleyebiliriz.
hatta oradaki mezarlara ziyaretçi geliyor.Scott Wilson diye mezar var adam geliyor orada
dikiliyor gidiyor.
Arkadaşlar size bir şey açıklayacağım UÇAN AĞAÇ var!! Oyunun bir hatası ve çok
saçma.Size haritasını ve bir görüntüsünü sunuyorum
rudeboy hayalet görmüş.
Benim bir fikrim var easter egg ile ilgili.Bence Rockstar GTA'ya yeni yüzme olayını
koyduğu için bu easter egg'i suyun altında biryerlere koymuştur.
UFO cafe haritasını öylesine yapmışlar onda gizem yok bence,aynı harita toreno'da da
var. Toreno'nun evinde.arkadaşlar bu araba uçmasına ben hayret oldum şimdi bi polis Jipli bi polis birinin peşinde
bende orda geziniyorum bi araba bide arkasında polis geçti adam polise fark açınca polis
birden havalandı aynı biz rıpazha yazıp halandığımız gibi oda uçtu sonra ben onu takip
etmeye çalıştım bi binaya vurdu hırsız orda tabi nasıl oluyosa hırsız la polis çatıştı polis
adamı vurdu sonra yürüyerek gitti araba patladı tabi ama anlamadım yinede nasıl
olduğunu
Arkadaşlar demin oyunda bir uçak gördüm,tam karşısında tepe vardı çarpıp patlar sandım
manevra yaptı ve döndü.
Uçak kazaları oyundaki uçakların manevra yapamamasından değilmiş,ben bunu
öğrendim.Bu da intihar uçağı olaslığını artırıyor gibi.
Gayzerle Area 69 arasında biri diğerinin üzerine düşmüş 2 tepenin arasından hiç
çarpmadan geçti biri de.Bu uçakları süren pilotlar gayet becerikli.
kapayıncaya kadar gitmişti.
aynı siyah şeyi ben de wednesday 1:20'de gördüm.Havadan yere düştü hızlıca,sonra
kayboluverdi.Önemsiz bişey galiba o.Yere baktım bişey yoktu yerde.
oyunun hatası filandır o siyah şey Melo,ben de bi kere otobanda giderken çıktı,bi arabanın
önüne düştü,arabanın önünde yerde yığılmış halde bi polis motoru vardı.Sürücüsü yoktu
ortada.
Demekki aynı şeyi görmüşüz.Senin gördüğün şeyde küçük siyah bişidi dimi.Kalpten
gidiyodum.Aynı olay bidaha oldu buseferde gene aynı siyah şey area 69 da tam önümden
aşağı doğru çok hızlı düştü.Düştüğü yere baktım.Senin gibi hiçbişi göremedim.
Ghost Car büyük bişey değil,emeğe saygı ama:
1-Yokuş aşağı olduğu için gidiyo
2-Onun kırık dökük olmasının sebebi amerikan taşrasında millet arabayı çarpsa da parası
yoktur,yaptıramaz.Yani gerçekçi olsun diye koymuşlar.Biraz 90'ların başında çekilmiş
amerikan filmi izleseniz mutlaka görürsünüz.
3-Yalnızca ghost car öyle kırık dökük değil sadler de öyle.
4-Yani rockstar bunu öylesine koymuş,pek bi gariplik yok aslında
kapayıncaya kadar gitmişti.Garip değilmi sizce.
Bakın.Ben size her zaman söylemiyomuyum rockstar gariplikleri şifreleyerek vermiş
diye.Günlerde perşembe.Perşembe haftanın kaçıncı günü 4.günü.Saat kaç 04.Gerisini siz
düşünün
Arkadaşlar bi gariplik daha.6 yıldızla polislerden kaçıyodum.bi polis arabası geldi sürücü
polisi vurdum.Yan koltuktaki poliste indi bana ateş etmeye başladı.O sırada sürücüsünü
vurduğum polis arabası bana doğru gelmeye başladı.sniperle zomladım sürücü koltuğu
boş.
ben de birkeresinde polislik yapıyordum,red country gibi bi yerdeyim,yolun köşesinde
suçluyu bekliyorum,suçlu çıktı,benim olduğum tarafa dönerken bi evin duvarına çarptı,o
arada bi kamyon geldi bana tosladı ben motordan yere düştüm.Kendimi suçlunun beyaz
sabre'sinin üzerine attım,silahımı çektim,adama bir el kafadan çaktım,adamın kafası öne
düştü,50 $ alıp motoruma binmek için geri giderken o suçlunun arabası önce geri
gitti,sonra gaz verip kayboldu.Replay ile baktım arabada bi ceset var başka bişey
yok.Resim çekmedim,çünkü anca Video açıklayabilir bunu.İnanın ama oldu bu.Ama
oyunun hatasıdır.
İşin garibi adamın öldüğü kesin,çünkü ödül aldım 50 $.Şimdi kimse inanmaz ama inancak
olan inanır,doğru söylüyorum.
ufoya inanamayanlar geceliyin aya bakın dağa çıkın ormanlık alanlaradan geçin belki
görürsünüz
Rockstar kendi çıkarını düşünüyor.Adamlar salak mı ufo var desin.Sadece oyunda
yumurtalar(yumurtalar oyunuda veya programda açıklanmayan gizli şeylerdir)olduğunu
söyledi.Bunu yapmasının sebebi oyunu daha çok satıp para kazanmak.İnsanlar bunları
araştıracak oyuna ilgide artacak.Biz kesin var demiyoruz.Araştırıyoruz var mı yok mu
diye.
Ayrıca kollaps Rockstar açıklama yaptı dedinde Hot coffee modunu biliyosun sanırım.Hot
coffee modunu normal bir modcu yapmamıştı.Rockstar yapmıştı.Evet bu mod oyuna
gizlenmiş kodları açıyodu.Sonra san andreas mp modunu yapan adam bu modu
yayınlamıştı.SİZDE HOT COFFEE MODUNU YAPMIŞ BİR FİRMADAN BÖYLE
GARİPLİKLERİ BEKLEYİN YANİ....
ARKADAŞLAR AZ ÖNCE POLİS GÖREVİ YAPARKEN K-JAH VEST
DİNLİYODUM ADAMLAR UFOLARDAN BAHSETMEYE BAŞLADILAR. 5 DK
SONRA DA UYUŞTURUCU ÇEKTİLER
mezarlıkta bol bol gangster cesedi var ve ayrıca 'FAMILIES 4 LIVE' sloganı CJ'nin
annesinin mezarının yanında çıkıyor.Yani bu graffitileri hayaletlerin yazdığı gibi bi izlenim
verilmek istenmiş OLABİLİR.Bu sonuca dediğim gibi mezarlıkta dolu gangster cesedi
olması,grove street sloganının,CJ'nin annesinin yanında çıkması ve iki yazının da saat
20:00'dan sonra yani GECE çıkması.arkadaşlar bende bi arştırılması gereken bi yer gördüm tabii siz isterseniz araştıralım red
county olan yerde denizin kenarıbda bi kumsal var hatta kıyıda merdane gibi şeyler var
orda bi iskele var iskelenin ucunda bir hasta taşıma arabası var habi hastaları binip
sürüyorlaya ondan. : işte orayı bi araştıralım orada biraaz issız gibi belki bişe vardır orda
nedrsiniz tabiki siz isterseniz bu arada oranın adıda fısher's ............. fiye bişeydi ..
fisher's Lagoon onun adı.Ben orda çok gezdim ama bi sualtı canavarı var diyolar.Ben
arada araştırırım.
Arkadaşlar ben bir inşatta Monster patlattım. Düzlük yerde kendi başına gidiyordu
sürüklenerek. Bazen bir duruyo sonra yine gidiyo...
Parlayan Mezar Taşları Onu Ben Buldum:m08: Emeğe Saygı +rep
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)