Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Oyun modu: Deathmatch (beta)

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan √eиøĞ¼
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Katılım
1 Eyl 2010
Konular
614
Mesajlar
2,234
Reaksiyon Skoru
84
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 9 Ay 18 Gün
Başarım Puanı
155
MmoLira
-50
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Oyun modu: Deathmatch (beta)
new.gif


deathmatch.png


16 oyuncu, 20 dakika kendi onların her biri için. Zafer: 50 puan, Beraberlik: 40 puan, yenilgi: 20 puan (Çekilme veya Timeout: 0 puan). Kazanmak savaş noktaları ve Clintz!

Deathmatch modunda hangi en çok puan 20 dakika içinde olası puan gerekir aşırı bir oyun modu.
Zaman size otomatik olarak 15 kadar, diğer oyuncular ile konur bir Deathmatch oda katılın. En kısa sürede 8 oyuncu savaşmaya hazır bulunmadığından, Deathmatch başlar. o rakip sayısı yüksek kalmasını sağlamak amacıyla devam ederken diğer oyuncular Deathmatch katılabilirsiniz.

Bir Deathmatch, size çok daha daha hızlı seviyesine sağlar diğer oyun modları, daha Puanlar savaş kazanabilirsiniz.
Eğer kötü yerleştirilmiş olsanız bile istediğiniz zaman zafer için yarışta bir rakip olabilmesi için ikramiye de vardır.

Deathmatch yakın geldiğinde, oyuncular ekstra puan ve Clintz başka Deathmatch başlar birkaç dakika sonra sonra sıralama bağlı olarak alırsınız.

Bilgi
kazanmak için puan 50 puan
bir tie-break için puan 40 puan
bir yenilgi için puan 20 puan
Minimum oyuncu 8
Maksimum oyuncu 16
Süresi 20 dakika
Azami uzatma süresi 5 dakika
Ikramiye
Intikam 15pts başka bir oyuncu sizin intikam almak için: o dayak's sonra dövdüler size (ille ardışık).
Zulüm 5pts Beat aynı oyuncunun birkaç kez (bir satır ille de).
Daha yüksek puan 5pts Beat olan Deathmatch puanı sizinkinden daha yüksek bir oyuncu.
İlk öldürmek 10pts Deathmatch bir maçı kazanmak için ilk olun.
Geri gel 15pts 3 sonra sonunda Win, yenilgiler ya da daha fazla.
Buzz öldürmek 15pts Beat 3 ardışık kazanç veya daha fazla bir dizi yer alan bir oyuncu.
Zaferler serie 2 zaferler: 5 puan, 3 zaferler: 10 puan, 4 + zaferler: 15 puan Durdurulamayan gücü: Eğer zaman ve tekrar tekrar kazanmak.
Yenilgiler serisi 2 yendi: 3 mağlubiyet 3 puan, 6 puan, + yenilgiler 4: 12 puan Daha fazla eğitim ihtiyacınız var: Eğer sürekli kaybedersiniz.
 
Son düzenleme:
teşekkürler.
 
sabit olabilirmi
 
Teşekkürler..
 
teşekkürler.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst