HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Adminim oyuna kayıtlı msn adresi benim üzerimde deil aldığım editlerin mail adresi bende yani bildirim yaparken kullandığımız...Ama sizi temin edebilirimki hesabımda bir dolandırıcılık olmadı asla yani ben baskasından calmadım.Böyle birsey olsa edit almazdım inanin mesaj yazmanızı çok bekledim.İnşallah simdi bana yardım edebilirsiniz..
Aldığın editlerin mail adresi nasıl oluyor ? Şuan oyunda kayıtlı görünen mail adresi sana ait değilmiydi ?
Aldığın editlerin mail adresi nasıl oluyor ? Şuan oyunda kayıtlı görünen mail adresi sana ait değilmiydi ?
Adminim şuanda kayıtlı olan mail benim deil.Editlerin maili dediğimde hani Bankaya parayı yatırdıktan sonra mailimizden bildirim yapıyoruz ya ben ondan bahsediyordum.Gerekirse makbuzlarımda duruyor Adminim
Tamam da Üyelik Mail Adresi Niye Senin Değil ? Nasıl Oluyor?Adminim şuanda kayıtlı olan mail benim deil.Editlerin maili dediğimde hani Bankaya parayı yatırdıktan sonra mailimizden bildirim yapıyoruz ya ben ondan bahsediyordum.Gerekirse makbuzlarımda duruyor Adminim
Onu Soruyor Admin

teşekkür ederim dikkat edicem