- Konular
- 238
- Reaksiyon Skoru
- 70
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 117
- MmoLira
- -11
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Sana Diyecek Bir şey Bulamıyorum..
Mmomt2'yi Diğer Private Serverler le Karşılaştırma.
10 da 1 i yoksa sana Göre Seni Burda Silah Zoruyla Oynatan Yok![]()
Görün kesfedin bu cocugu
Adminim sabahtan beri yakalaklık yapiyor yetki verin suna
ayy kıyamam
- Konular
- 21,048
- Çözüm
- 48
- Online süresi
- 5mo 21d
- Reaksiyon Skoru
- 20,153
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 9 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 854
- MmoLira
- 3,786,911
- DevLira
- -3
Adminim şuanda kayıtlı olan mail benim deil.Editlerin maili dediğimde hani Bankaya parayı yatırdıktan sonra mailimizden bildirim yapıyoruz ya ben ondan bahsediyordum.Gerekirse makbuzlarımda duruyor Adminim
1 yıl önce oyunu bırakan bi arkadasımdan aldım hesabımı Aldığımda 85 level ve itemsizdi.Yani üstüne konmadım yemin ederim kendi emeğimle bu hale geldi.
Makbuzlar başkalarının eline geçebiliyor. Aynı makbuzu 10 kişi bildiriyor bize bazen bu bir kanıt değilki.
Sana önerim hesabı kimden aldıysan ona ulaş, yapabileceğimiz en fazla kayıtlı mail adresine şifreyi göndermek olur. Onun dışında malesef yardımcı olamam.
Kendini bizim yerimize koy,
birisi geliyor bu hesap benim diyor fakat ortada kanıt yok ?
- Konular
- 4,879
- Online süresi
- 1h 12m
- Reaksiyon Skoru
- 1,484
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 6 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 418
- MmoLira
- -295
- DevLira
- 0
Görün kesfedin bu cocuguAdminim sabahtan beri yakalaklık yapiyor yetki verin suna
ayy kıyamam
Yaşın Kaç Senin ?
- Konular
- 238
- Reaksiyon Skoru
- 70
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 117
- MmoLira
- -11
- DevLira
- 0
Yaşın Kaç Senin ?
bak 2100 mesaj biyo kasmısın kos calis ekstra yalaklıkta yaparsn

- Konular
- 754
- Reaksiyon Skoru
- 243
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 185
- MmoLira
- -605
- DevLira
- 0
Makbuzlar başkalarının eline geçebiliyor. Aynı makbuzu 10 kişi bildiriyor bize bazen bu bir kanıt değilki.
Sana önerim hesabı kimden aldıysan ona ulaş, yapabileceğimiz en fazla kayıtlı mail adresine şifreyi göndermek olur. Onun dışında malesef yardımcı olamam.
Kendini bizim yerimize koy,
birisi geliyor bu hesap benim diyor fakat ortada kanıt yok ?
Tmm sizde haklısınız ama yemin ederim başkasının makbuzu deil Adminim herkes benim kötü bir insan olmadı bilir.Asla hırsızlığa göz dikmedim.Ama lütfen insiyatifinizi kullanın ayrılmak istemiyorum.Kanıt olarak başka ne yapabilirim inanın bilmiyorum.Ayrıca makbuzda Tc kimlk no yer alıyor ve Tc kimlik no ** kullanılarak şifreli halde belirtiliyor İsterseniz ben Tc kimlik No muda tamamen verebilirim.Makbuzu başkasından alan biri bunu yapamaz sanırsam.Lütfen bırakmayın beni ortada