Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

ADMİN lütfen yardım edin artık :(((

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan messert
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 76
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Sana Diyecek Bir şey Bulamıyorum..
Mmomt2'yi Diğer Private Serverler le Karşılaştırma.
10 da 1 i yoksa sana Göre Seni Burda Silah Zoruyla Oynatan Yok :rolleyes:

Görün kesfedin bu cocugu :D Adminim sabahtan beri yakalaklık yapiyor yetki verin suna :D ayy kıyamam

Adminim şuanda kayıtlı olan mail benim deil.Editlerin maili dediğimde hani Bankaya parayı yatırdıktan sonra mailimizden bildirim yapıyoruz ya ben ondan bahsediyordum.Gerekirse makbuzlarımda duruyor Adminim

1 yıl önce oyunu bırakan bi arkadasımdan aldım hesabımı Aldığımda 85 level ve itemsizdi.Yani üstüne konmadım yemin ederim kendi emeğimle bu hale geldi.

Makbuzlar başkalarının eline geçebiliyor. Aynı makbuzu 10 kişi bildiriyor bize bazen bu bir kanıt değilki.

Sana önerim hesabı kimden aldıysan ona ulaş, yapabileceğimiz en fazla kayıtlı mail adresine şifreyi göndermek olur. Onun dışında malesef yardımcı olamam.

Kendini bizim yerimize koy,
birisi geliyor bu hesap benim diyor fakat ortada kanıt yok ?

Makbuzlar başkalarının eline geçebiliyor. Aynı makbuzu 10 kişi bildiriyor bize bazen bu bir kanıt değilki.

Sana önerim hesabı kimden aldıysan ona ulaş, yapabileceğimiz en fazla kayıtlı mail adresine şifreyi göndermek olur. Onun dışında malesef yardımcı olamam.

Kendini bizim yerimize koy,
birisi geliyor bu hesap benim diyor fakat ortada kanıt yok ?

Tmm sizde haklısınız ama yemin ederim başkasının makbuzu deil Adminim herkes benim kötü bir insan olmadı bilir.Asla hırsızlığa göz dikmedim.Ama lütfen insiyatifinizi kullanın ayrılmak istemiyorum.Kanıt olarak başka ne yapabilirim inanın bilmiyorum.Ayrıca makbuzda Tc kimlk no yer alıyor ve Tc kimlik no ** kullanılarak şifreli halde belirtiliyor İsterseniz ben Tc kimlik No muda tamamen verebilirim.Makbuzu başkasından alan biri bunu yapamaz sanırsam.Lütfen bırakmayın beni ortada

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri