- Konular
- 4,879
- Online süresi
- 1h 12m
- Reaksiyon Skoru
- 1,484
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 6 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 418
- MmoLira
- -295
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Umut vermek cok zor cünkü OYUN YÖNETİMİ üstüne basa basa söylüyorum cok zayıf ve gerektigi yerde gerekeni yapamamkta ... Ayrıca dedigim gibi METİN2 TR deki gibi güvenlik önlemlerinin 10 da 1 i yok ...
Sana Diyecek Bir şey Bulamıyorum..
Mmomt2'yi Diğer Private Serverler le Karşılaştırma.
10 da 1 i yoksa sana Göre Seni Burda Silah Zoruyla Oynatan Yok

- Konular
- 754
- Reaksiyon Skoru
- 243
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 185
- MmoLira
- -605
- DevLira
- 0
oyunda kayıtlı mail sendemi şuanda ?
Adminim oyuna kayıtlı msn adresi benim üzerimde deil aldığım editlerin mail adresi bende yani bildirim yaparken kullandığımız...Ama sizi temin edebilirimki hesabımda bir dolandırıcılık olmadı asla yani ben baskasından calmadım.Böyle birsey olsa edit almazdım inanin mesaj yazmanızı çok bekledim.İnşallah simdi bana yardım edebilirsiniz..
- Konular
- 754
- Reaksiyon Skoru
- 243
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 185
- MmoLira
- -605
- DevLira
- 0
Gerçekten Oyun karakterimle AyNa cari İle ws atmak cok büyük bir keyifti , belkide o keyifi saglayan sendin ... Üzüldüm gercekten , ama maalesef seni teselli etmekten baska bir sey yapamam , Umut vermek cok zor cünkü OYUN YÖNETİMİ üstüne basa basa söylüyorum cok zayıf ve gerektigi yerde gerekeni yapamamkta ... Ayrıca dedigim gibi METİN2 TR deki gibi güvenlik önlemlerinin 10 da 1 i yok ...
Bana göre üye olurken msn e aktiflestirmek icin link gelse cogumuzun sikayet ettigi msn imi unuttum nasıl sifre alicam felan falan vesayre seyler olmaz ...
Yeni üye olup oyuna para yatıracak arkadaslar yeni msn alırken mutlaka ALTERNATİF MSN kısmını doldursunlar inanın cok ise yarıyor ...
Baska arkadasta söylemisler ben onları topluyayım ... Kesinlikle ID SİFRENİ E-posta sifreni kimseyle paylasmayacak ve internette cafelerde hesabını kullanmıyacaksn... Bilgisayarını güzelce bir format attirip sadece Metin2 yüklü olsun ve en önemlisi belki bu hataya düstün , Yang satıcıları yazar ya Sitemizde Gm item dagitiyor M satislari ucuz editler ucuz vb ... siteler varmı bilmiyorum varsa girdigin an KeyLoger bilgisayarına yerlesiyor ne ekran klavyesi fayda eder nede basKa bir sey ... Aramıza yeniden dönmen dilegiyle ...
Sen bu oyunu gercekten Oynamak istiyorsan yeni bir car , Elimizden Gelen yardımı yapmaya haziriz ... Full savunma bir car yaptıktan sonra edit kadar saglam olabilirsin ...
Kendini üzme degmez , 3 Kurusluk insanlara 5 Kurusluk deger verilmezmisİtemlerin hayrını göremezler zaten üzme kendini !
Gecmis olsun diler , carina kavusmanı temenni ederim ...
SinariT26
Teşekkür ederim
Senin gibi oyunda saygılı insanlar oldukca oyunun zevki asla bitmez bilmem oldumu 
- Konular
- 754
- Reaksiyon Skoru
- 243
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 185
- MmoLira
- -605
- DevLira
- 0
Adminim bir bakin elinizden geldigi kadar yardimci olama çalişin valla artik biz üzülmeye basladik bu durumdan dolayi
derya charinin hangi e-msn adina kayitli ne yap ne et admine ulas insaallah sana yardimci olur biran önce charina kavusma dilegiyle
dönmelisin artik seni aramizda görmek istiyoruz
Çok teşekkür ederm Ali oyunun hangi mail adresine kayıtlı olduğunu biliyorum Bilmem eğer faydası olursa bu bilgiyide verebilirim...

İtemlerin hayrını göremezler zaten üzme kendini !