Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Beyler Siteden ben buluyorum galiba nasıl kullanılacağını Size Bir tavsiyem Internet Explorer'ı kullanın sayfaya Girince Google Translateden cevir cıkıyor.Her Seyı turkce Yapıyor 

One Hitkilli Olmayan VIP wardı ya cince işte onun son guncellemesindeLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.die siteye yönlendirio hacki çözemedimm yaaa biri çözerse indirip ilk üye olunuoo bende üyelik war ama açıom F2 ye basıom 59 sn sonra kapanıyor oyunda hacktee çözün paylaşalı onda one hit kill gibi bişi warrrr
Brkdhn Özelden bana uyeliğini verebilir misin ? Büyük ihtimal halledicem bu işi

Son düzenleme:
arkadaŞlar İyİ gÜzel hepİnİz bİrlİk olmuŞsunuz da bence hackİ paylaŞmamakta haklilar..
Tabİ burasi bİ paylaŞim sİtesİ ama mesela benİm elİmde olsa ben paylaŞmam..
ÇÜnkÜ oyun yİne bozulacak..
arkadaŞlar İyİ gÜzel hepİnİz bİrlİk olmuŞsunuz da bence hackİ paylaŞmamakta haklilar..
aynen Win7 paylaşmıştı oyun bozulmuştu !
aynen Win7 paylaşmıştı oyun bozulmuştu !
Oyundaki hackler en fazla 2-3 hafta çalışıyor bazıları 1 ay amaç exp kasmak zaten kapanacak V.I.P hack alan alıyor zaten .. Forumda bazı arkadaşlarda bulmuş tam çözersek paylaşacağım veya paylaşacaklar ben çözdüm üyelik bölümünü login oluyorum ama gerisini çözemedim menü çıkmıyor .. Hadi birlik olup çözelim şunu :ka19:
Bu arada tekrar yetkililere ricam olacaktır konuyu kapatmazsanız herkes bildiklerini ortaya koyar bir sonuca varabiliriz diye umut ediyorum..
İyi Günler..
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)