emirhanHCL 1
emirhanHCL
Scarlet 1
Scarlet
Best Studio 1
Best Studio
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Hikaye Ekle

>> Yeni Hack Çıkmış ( One Hit Kill .. Tartışma Konusu ) <<

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zdsadsa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 43
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Evet paralı galiba bu hack bu deneme sürümü 59 saniyelik ama olmayadabilir üye oluyorsunuz sonuçta orda paralı yazmıyor ..
Böyle pek anlaşılır değil Admin veya KenJi çözer ingilizce halini birde AimBot olacaktı .. AimBot olsun hiçbiri olmasın diğerlerinin ama şunu bir çözelim bu arada birşey farkettim F2 aktifleştirme login screen ( ID , Şifre yazma yeri gelince F2 basıyorsunuz .. ) ve başka bir tuşlada menü açılıyor ama onu bulamadım hadi gayret edelim bulacağız bulmaca gibi çıkıyor ..

Yeah Katılıyorum Çıkacak yakında çözeceğiz benim aimbotlu wall war bendee ama aimbotu foss çıktı çalışmıyor zaten sitede yazıormuş not working aimbot dieee paylaşmıyorum o yüzden wallı kullanılabiliyor DC arada weriorrr

hacı uğraşmayın benceee arık hacklee artık ne hack acarcan ac hacki kullanmasanda dc yiyince 3-4 kere ban yiyoyrsun benim deneme çarım öle oldu

arkadaslar hileyi açıyorum orda yazı yazma yeri geliyor ben oraya ne yazcam yardımmm kayıtmı olmak laızm kayıt olcaksak nerden olcaz yardım lütfen herkez kulanıyor en az 1 macda 5 kişi kulanıyor :S:S

size yardım edim biraz çince sitelerden bisi anlamıosanız ''Google Crome'' yi indirin o her türlü yabanci dili türkçeye çeviriyor gerisi size kalmıs :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri