wip hack olabilir para ile alınan
Yok V.I.P Hack değil .. çünkü adam havaya uçuyor , mermi işlemiyor üzerinden geçip gidiyor , mutant iken üzerine ateş ediyorsunuz geri geri gitmiyor ama bıçak ile bazen arada vuruyor .. Bunlar V.I.P'de yok .. o yüzden areshack'i çözmemiz lazım ben üyelik aldım ilk sekmedeki yere giriş yaptım oyuna giriyorum login screen in F2 diyor basıyorum ama birşey olmuyor oyuna giriyorum 59 saniye sonra atıyor .. Bunun başka birşeyi var eminim belki bypassxtap gibi program kullanmamız lazım özel kodlanmış bir program . Aramaya devam .. :ka19:
ya aga anlamadın glba :SSS bana bi wall hack de yardım et nolur yaaa
msn : zumlorn@gmail.com
yardım lutfennn
msn : zumlorn@gmail.com
yardım lutfennn
ya parayı bosverin arkadaslar herkes kullaniyo biz mall gibi oluyoz adamlarin onunde biz kerizmiyiz paylaşalım hem nolcak mesela ben paylaşsam nerem eksilcewk aynı oyunda savaş mamaız imkansız ki rakip olsak dicem ama o kadar server o kadar kanal ve o kadar oda var rakip olsak bile nolcak türkün türkten baska dostu yoktur . bir olalım bulan msn den atsın raahip@hotmail.com lütfen bende araştırıyorum ama çince anlamam bulsam hemen paylaşıırm gavur lar kazncana biz kazanalım ama once autobann i geçmemiz gerekiyo tabi 

beklyruzz sabrszlkla![]()
Beklemek yetmez ara , bul , sun
Emir verir gibi oldu ama
Ben buldum ama çözemedim AresHack diye üyeliği çözdüm oyuna giriyorum menü açılmıyor F2 basıyorum olmuyor mutlaka yolu vardır hadi herkes arasın pes etmek yok ..- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)