Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
farkmt2official 1
farkmt2official
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

HumaN159 Damage Rekor :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ali_dev
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 83
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Fatihim öncelikle tebrik ederim ama bunlarada laf söylemeden duramıcam böyle insanlar yapamadıklarını yapanlara sinir olurlar işin açığı çekemezler sen bunlara aldırmadan denemeye devam et kimsenin neyi ne zman yazıcağınada karışmasınlar tavsiyem :D :D :D :D :D :D tekrar tebrkler senin ve ısyan(buro) nun üstüne savaşçı tanımıyorum merkür içinde :D :D :D bu saygıyı hakkediosun gereksiz insanlara rağmen :D

Fatihim öncelikle tebrik ederim ama bunlarada laf söylemeden duramıcam böyle insanlar yapamadıklarını yapanlara sinir olurlar işin açığı çekemezler sen bunlara aldırmadan denemeye devam et kimsenin neyi ne zman yazıcağınada karışmasınlar tavsiyem :D :D :D :D :D :D tekrar tebrkler senin ve ısyan(buro) nun üstüne savaşçı tanımıyorum merkür içinde :D :D :D bu saygıyı hakkediosun gereksiz insanlara rağmen :D

Arkadaşın konusu kirlenmesin yoksa sana diceğim yok. Ama şunu belirtmekte fayda war yapamadığımız değil 457 k atmış adamım sadece konu eskiydi yenilenmıs onu belirttim. Tebrikler...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri