HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
m4a1 al devam et sniper oynayamazsın
Yeni derken 2 aylık ve ilk actıgım carım Sniper C3
hilesiz , o carda da bi awm var zaten
Senin Hesap Dogru ama Badge lerden Gelen paralarıda kat mesela
Soilder c1 c2 Den toplam 7.000 Sniper Fln hepsiden c2 ye kadar 7.000 elite c3 den 30.000 Gorevler den filan yani hiç harcamazsan sonuçda baya paran oluyor
Soilder c1 c2 Den toplam 7.000 Sniper Fln hepsiden c2 ye kadar 7.000 elite c3 den 30.000 Gorevler den filan yani hiç harcamazsan sonuçda baya paran oluyor
Bende bi bLack market hastalıgı var sorma gitsin
USKO'daki upgrade sevdası gibi .d
USKO'daki upgrade sevdası gibi .d aynen ban yaa en az 20 hesabmi vardi hepsi sergeant
kasiyorum sergeanta 1 günde açiyorum kutu iyi bisi cikarsa o hesabla kötü bisi yani hiçbisi cikmazsa yeni kasiyom ama yeminliyim bida acmicam
sen en iyiisi awp al m4a1 napcan ne varsa sniperde var bnde awp icin para kasiyorum 
kasiyorum sergeanta 1 günde açiyorum kutu iyi bisi cikarsa o hesabla kötü bisi yani hiçbisi cikmazsa yeni kasiyom ama yeminliyim bida acmicam
sen en iyiisi awp al m4a1 napcan ne varsa sniperde var bnde awp icin para kasiyorum 
ProGamerS eskiden daha cok para geliyordu 130 140k falan oluyordu staff sergeant 1 e kadar ondan ole alınabiliyordu sonra gittikçe düştü yani takma okadar hangi silahi iyi kullaniyorsan onu al zpli silah falan sevmiyorum ama sana güzel bi kombinasyon yapaym 20 k da zp al senden iyisi olmaz M4a1 + DE AWM+DE al oyna. Snip oynayamıyorum deme 4-5 gün hep sniple oyna bak bakalım geliştirmişmisin
K&D kötü olur ama sonra nasıl düzelecek bak 
K&D kötü olur ama sonra nasıl düzelecek bak 
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)