HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ya şimdi oyun rehberinde okudum arkadas awm+ desert eagle + m4a1 weya scar light al yeter demiş fakat hesapladım işin içinden çıkılmıyor
örneğin: Oyuna baslangıcta bize gelen para 40.000.. Car acmak 4 k kaldı 36 K.. Staff Sergeant 4 olana kadar bize gelecek hediye toplam 60 K. Hadi oyundanda kastık diyelim oldu toplam 100 k GP'miz. Hersey iyi güzel fakat awm 56 K , Desert Eagle 35 K GP. Toplam 91 K GP gitmiş bulunuyor. Kaldı bize 9 K. m4a1 nasıL alacaz
hadi onu geçtim siteden bakıyorum adamlar ya her silahtan 3-5 tane olanlar var nasıl yapıyor bu millet bunları. Oyunda yeni olduğum için pek fazla birşey bilmiyorum , bi eL atında şu işin altından bi çıkalım
örneğin: Oyuna baslangıcta bize gelen para 40.000.. Car acmak 4 k kaldı 36 K.. Staff Sergeant 4 olana kadar bize gelecek hediye toplam 60 K. Hadi oyundanda kastık diyelim oldu toplam 100 k GP'miz. Hersey iyi güzel fakat awm 56 K , Desert Eagle 35 K GP. Toplam 91 K GP gitmiş bulunuyor. Kaldı bize 9 K. m4a1 nasıL alacaz
hadi onu geçtim siteden bakıyorum adamlar ya her silahtan 3-5 tane olanlar var nasıl yapıyor bu millet bunları. Oyunda yeni olduğum için pek fazla birşey bilmiyorum , bi eL atında şu işin altından bi çıkalım
kardeŞ bak onlarin ÇoĞu zp almiŞtir we de gp ye ÇevİrmİŞtİr..
Bu yÜzden o kadar gp war onlarda..
Bİr de o rehbere fazla takilma..
HerŞey senİn elİnde..
Bu yÜzden o kadar gp war onlarda..
Bİr de o rehbere fazla takilma..
HerŞey senİn elİnde..
100k dsene aldın onlaır kaldı 9 k 8 k bisi git gorevleri yap 20 gün yapsan baya kazanırsın ardından Soldier falan oldun dielim 2000 gp ondan ardından soldier 2 filan 5000 gp her gün yap bunları zengil olursun olmadi git zp al gp ye çevir
m4a1 al devam et sniper oynayamazsın
Yok oynayamaz diye alımıyacak mi 1-2 hafta kullansın profesyonel bile olur.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)