ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

///vip siz ebr-patriot ve axe li char///

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan oguz193
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 676

oguz193

Level 1
Üye
Konular
1
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 1 Ay 26 Gün
Başarım Puanı
35
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

FİYAT İÇİN İLETİŞİM KURUN WP YOKTUR SMS ATIN. PAZARLIK TEKLİF ETMEYİN LÜTFEN. http://crossfire.z8games.com/profile/10133516

CHARIN RÜTBESİ: GRİ MAJOR SON İKİ KUTUSU KALDI COLONEL OLUCAK.

CHARDA 2 TANE ZP Lİ CHARACTER VARDIR. BUNLAR KADIN KARAKTERLERDİR L.A SWAT VE SPOP.

CHARDA TOPLAM SİLAHLAR: 1 TANE KALICI BC-AXE (BALTA),4 PARÇA ZP KUTUSUNDAN ÇIKARILMIŞ KALICI SİLAH , 3 PARÇA GOLD

SİLAH , 2 PARÇA SİLVER SİLAH , RİBBON GÖREVLERİ FAZLASIYLA YAPILMIŞ OLUP 1 PARÇA CRYSTAL VE 6 PARÇA DA GP
KUTUSUNDAN ÇIKARILMIŞ SİLAH MEVCUTTUR.

ZP Lİ SİLAHLAR : M14EBR- M4A1 PATRİOT - M4A1 CUSTOM - KRİSS SUPER V

GOLD SİLAHLAR : GOLDEN DESERT EAGLE - GOLDEN AWM - GOLDEN M4A1

BP İLE ALINAN SİLAHLAR : M4A1 SİLVER - AK-47 SILVER - M16A4 - SCAR HEAVY CAMO BUNLAR KALICIDIR.

RİBBON SAYISI : M4A1-CUSTOM CRYSTAL VAR RİBBON GÖREVİNDEN GELMİŞTİR. 29/74 YANİ 74 RİBBONUN 29 UNA SAHİP BİR CHAR. VİP OLMADAN ELLE EMEK HARCANARAK KASILMIŞTIR İLK ELDEN SAHİBİYİM 7 SENELİK BİR HESAP ALICISINA ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN :)

NOT:CHARIN NİCKİ TANINMAKTADIR OYUNDA SORABİLİRSİNİZ GÜVEN SORUNUNU HALLETMEK İÇİN VE BULUNDUĞUM KLAN TR NİN EN İYİLERİNDENDİR SATIŞ İÇİN ŞEHİR İÇİ/DIŞI FARKETMEZ ÇOĞU İLDE TANIDIKLARIM VAR HAVALE YOLUYLA DA HALLEDİLİR OYUNU BIRAKTIĞIM İÇİN SATIYORUM HERHANGİ BİR SORUN ÇIKMAZ GÜVENEBİLİRSİNİZ.

İLETİŞİM: OĞUZHAN - ESKİŞEHİR / 0539 932 62 27 WHATSAPP YOK SMS ATIN YA DA ARAYIN BEN GERİ DÖNÜŞ YAPARIM.

Son düzenleme:
Ön ek eklenmesi için bildirildi.

kardes ozelden yazdim varsa tanidigin blksr ici elden görüselim veya kop gel yol parasini cekeyim buyur beklerim birde fiyati yazarsan sevinirim ozelden yazdim onada bakarsan iyi olur

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri