Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

yararına inan bana

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kyakaxko28
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 553

kyakaxko28

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
25
Reaksiyon Skoru
3
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 7 Ay 1 Gün
Başarım Puanı
72
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

slm arkadaşlar merhaba burda 2 senedir oynadım ve çok tecrübe edindim
ve bunlardan size bağsetmek istiyorum

1savaşçı nedir savaşçı yakın dövüş uzmanıdır ve yüksek hasar için savaşır
ama zihinsel bunu uzak mesafeli skilleriyle bozar

STATLAR
1=2str1hp en tavsiye ettiğim normalde ben full hp yada full str giderdim
ama hemen yatınca yada kesemeyince anlıyoruzki en ii si bu:ka19:

SKİLLER
asıl ayak basmak istedihim konu bu savaşçıda herkez hava öfke kılıç çevirme üç yönlü gider ama ben yanlış buluyorum

doğrusu doğru ama zayıf bırakıcı ve boş yere çünkü savaşçının skilleri hemen dolar ve öfke gelen hasarın artmasına ve skillere yarar sağlamaz
ondan tavsiyem şu

2str 1hp gidip
1=hava kılıcı
2=kılıç çevirme
3=üç yönlü
4=öfke
5=hamle

2 ve 3 yer deiştire bilir bide 4 le 3 deiştire bilir

ama herkez şu mantıktan düşünüyo bedensel düz vuruş vurar o vurdumuzu hızlandıralımki daha ii can gider gerisi önemli deil yalandır derler ama onların dedihi
yalan çünkü öfke master de alınan hasarı fazla yaparak rakibe hava kılıcı sağlamış gibi olur buda zararımıza ama kılıç çevirme yaparsak hem düz vuruş sağlam hemde çok yüksek hasar veririz:ka19:

bi yandan hava ile çoğu zihinsele 1 3 2 vururuz ondan bu durumda öfke işe yaramaz hatta master yapmamız çok büyük zararımıza olur ama kılıç çevirme yaparsak adama +9 %15 beceri hasarlı bi kdp ile str full tabi :) 2200-1800 arası vururuz ama o bize aynı silahla hava kılıcı bize destek verir ama ruh daha az vurduhu için güçlü beden destek vermez ve buda 1500-1800 arası vurdurtur yani bedensel atak yapmalıdır

neden öfke 4 yada 3 çünkü üç yönlü bedenselin en yüksek vuran skili
ama dengesiz bi skil ondan 2 deil mesela tanesi 600 vurması gerekirken 450 vuruyor ama 2 de olabilir çünkü hava kılıcı tanesine vuruş gücü veriyor yani hava 130 verirse 130*3=390 yani 400 fazla vurur buda çok avantaj

hem üç yönlü bana sorarsanız %60 kaçma ihtimali var bide kasılmada tavsiyem %40 tanesi kaçarsa o skilin 3de 1 i kaçmış olur yani

İTEMLER/kasılma rehberi

evet arkadaşlar burda item + kasılma klavuzu anlatcam yani ikisini birleştirdim eğer saçmaysa özür dilerim :( nese devam edelim kasılmadada ws dede
ayrı item lazımdır
yani demek istedihim şu hava kılıcını master yapdınız 120 vuruş veriyor
full str verenler için tabi;) ozaman hızlı ve iyi vuranmı yoksa daha ii vuran ve yavaş silahmı yani bunu demek istiyorum

benim tavsiyem ws de çift el
kasılmada fark etmez
ama savaşçı ort önemi vermelidir hava kılıcı için ozaman at üstünde metin kesmek bi eğlence olcak :)

KASILMA REHBERİNE GELDİKMİ
benim kasılma olarak tavsiyem 29 a kadar zihinsel kasılma daha kolay olduhu için
sonra bedensele geçelim :ka19: ve oynun keyfine bakın
zihinselken bedensele hemen geççemiz için tavsiyem güçlü beden master sonra güçlü vuruş a yönelin çabuk kasın ki çabuk bedensele geçin :ka19:

evet arkadaşlar benden bu kadar ALINTI DEİLDİR Bİ YARARIM DOKUNDUYSA NE MUTLU BANA

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri