Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Auto Patch - Sıkça sorulan Sorular

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 296
  • Görüntüleme Görüntüleme 26K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

1) Oyunu Başlat'a Basıyorum Hiçbirşey Açılmıyor?

Siteden Full Patch Indirip Giriş Yapabilirsiniz. 13112010.bin dosyasının eksik olmasından kaynaklanan bir sorun sonraki güncellemede düzeltilicektir.

2) Karakter seçip oyuna giriyorum loading %100 olunca oyun tamamen kapanıyor?

Metin2yi tamamen silip tekrar kurun Auto Patchin hile engelleme sistemi aktif olduğunda bazı dosyalarda eşitleme sorunu oluyor. Oyunu tamamen silip yeni patchı atarsanız sorun düzelicektir

3) M003 Hatası alıyorum?

Metin2 klasörü içerisinde bz2 uzantılı tüm dosyaları silin. Güncelleme sırasında oyundan çıkış yapın ve güncellemenin tamamlanmasını bekleyin.

4) M005 Hatası Alıyorum?

Bu sorun genellikle FTP Sunucusuna Bağlanamadığından oluşur. O Sırada FTP Sunucusu Bakımda Olabilir. http://www.turkmmo.com/mmomt2-duyurular/ Daki Duyuruları Takip Edin. Eğer Duyuru Yapilmamış Ve FTP Sunucusunda Sorun Yok Ise Yoğunluktan Veya Güvenlik Duvarınız Auto Patchi Engelliyor Olabilir.

Full Patch Indirmek Istiyorsanız: http://www.mmomt2.com/oyunu-indir

5) Güncelleme Listesi İndiriliyor?

Yoğunluktan kaynaklanan bir sorun. O Sirada internetinizin kullanılmadığından emin olun. Programi 3-4 Defa Kapatıp Açarsanız Sorun Düzelicektir.

Son düzenleme:
Adminim M005 hatası alıyorum Güvenlik duvarım Microsoft Essential Security ve kapalı.Ancak yine aynı hatayı veriyor sildim mt2 yi tekrar yükledim yok düzelmiyor lütfen bi yardımcı olurmusun ?

Admin Aynen ya 13112010.bin dosyayı yok diyor acılmıyor M005 hatasına gelince windosws guvenlik duvarı engelliyor engeli kaldır derseniz guncelleme doluyor fakat dosya eksik oldugu ıcın oyun gene acılmıyor

Admin Aynen ya 13112010.bin dosyayı yok diyor acılmıyor M005 hatasına gelince windosws guvenlik duvarı engelliyor engeli kaldır derseniz guncelleme doluyor fakat dosya eksik oldugu ıcın oyun gene acılmıyor

eğer dosya eksik oplduğundan açılmıyorsa

burdan indirip girebilirsiniz

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri