HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Beyler bu hatayı bir kaç gündür düzeltmeye çalıştım olmadı. Aradım taradım, önerilenlerin hepsini yaptım yine olmadı. Win8 yüklü pc oyunu açmasına rağmen win7 yüklü pc sürekli aynı hatayı veriyordu.
Forumda da bu konu ile alakalı ama çözümle alakasız bir sürü başlık var, hatta sabit konu bile var.
Sabit konuda söylenen asılsız çözüm şu:
SORUNUN NEDENİ:
- Güncelleme yapamamasından kaynaklanıyor. Yani yeni patch yükleyememesinden.
Yapılması gereken:
-C sürücüsü / windows / System32 / Drivers / Etc klasorune girmek.
Bu klasördeki ''hosts'' dosyasını silmek. Sildikten sonra oyuna girmeyi tekrar deneyin. Auto Patch'ın çalıştığını göreceksiniz. Ben denedim ve çalıştı.İyi oyunlar.
Not: Sorunun değişik çözümleri youtubede mevcut. başlığı aynen kopyalayıp arayın..
Alın size sabit konu
Forumda da bu konu ile alakalı ama çözümle alakasız bir sürü başlık var, hatta sabit konu bile var.
Sabit konuda söylenen asılsız çözüm şu:
Bu sorun şu nedenlerle ortaya çıkmaktadır;
Bağlantı hızınızın düşüklüğünden,
Server'daki aşırı yoğunluktan,
İnternetinizin yarıda kesilmesinden.
Sorunu çözmek için şu yollarını deniyebilirsiniz;
Öncelikle yeniden indirmeyi deneyin
Başarısız olursa antivirüs ve güvenlik duvarınızı kapatıp tekrar deneyin.
Yine olmadıysa internetinizin hızını ve server'ın durumunu kontrol edip bi zaman sonra tekrar deneyin.
Oyunu silip baştan yükleyin...
SORUNUN NEDENİ:
- Güncelleme yapamamasından kaynaklanıyor. Yani yeni patch yükleyememesinden.
Yapılması gereken:
-C sürücüsü / windows / System32 / Drivers / Etc klasorune girmek.
Bu klasördeki ''hosts'' dosyasını silmek. Sildikten sonra oyuna girmeyi tekrar deneyin. Auto Patch'ın çalıştığını göreceksiniz. Ben denedim ve çalıştı.İyi oyunlar.
Not: Sorunun değişik çözümleri youtubede mevcut. başlığı aynen kopyalayıp arayın..
Alın size sabit konu

Ben Denedim Ama Olmadı Kardeşim Crossfireyi Yeni Yükledim ama Hosts'u Sildim Denedim Yine Gelmedi Patch Ekranı
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)