mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Admin İÇerİ

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NinjaWarioor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 692
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

arkadasım ticket at bakarlar bu arada adminlerimize sn para olunca hemen bakarsınız olmayınca bakmazsınız adminler paragözmü bizim için çalışıolar hem onlara gelen para oyuna zor yetio lütfen konuşmalarınıza dikkat edin lütfen.

yalaklık yapmaya . gerek yok sana laf soyleyen olmadı.ben admınler paragoz dıye bısey yazdığımı hatırlamıyom.sen soyledığıne dıkkat et.konuyu saptırma

yalaklık yapmaya . gerek yok sana laf soyleyen olmadı.ben admınler paragoz dıye bısey yazdığımı hatırlamıyom.sen soyledığıne dıkkat et.konuyu saptırma

arkadasım yazdıklarını sölüorum sn kim oluonda yalakalık yapma dion lan ayağını denk al biz sana adam gibi sölüoz insansan anlarsın bn sana bu kadar diom 'EDEPLİ İNSAN SUSAR EDEPSİZ İNSAN SUSTURDUM SANAR' BN SUSUORUM
KOLAY GELSİN SANA :)

arkadasım yazdıklarını sölüorum sn kim oluonda yalakalık yapma dion lan ayağını denk al biz sana adam gibi sölüoz insansan anlarsın bn sana bu kadar diom 'EDEPLİ İNSAN SUSAR EDEPSİZ İNSAN SUSTURDUM SANAR' BN SUSUORUM
KOLAY GELSİN SANA :)

akıllı ol lan dıye konusma edepsızlık yapma sen kımsın kı bana edebı oğreteceksın. aklını alırım senın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri