HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
arkadasım ticket at bakarlar bu arada adminlerimize sn para olunca hemen bakarsınız olmayınca bakmazsınız adminler paragözmü bizim için çalışıolar hem onlara gelen para oyuna zor yetio lütfen konuşmalarınıza dikkat edin lütfen.
yalaklık yapmaya . gerek yok sana laf soyleyen olmadı.ben admınler paragoz dıye bısey yazdığımı hatırlamıyom.sen soyledığıne dıkkat et.konuyu saptırma
yalaklık yapmaya . gerek yok sana laf soyleyen olmadı.ben admınler paragoz dıye bısey yazdığımı hatırlamıyom.sen soyledığıne dıkkat et.konuyu saptırma
arkadasım yazdıklarını sölüorum sn kim oluonda yalakalık yapma dion lan ayağını denk al biz sana adam gibi sölüoz insansan anlarsın bn sana bu kadar diom 'EDEPLİ İNSAN SUSAR EDEPSİZ İNSAN SUSTURDUM SANAR' BN SUSUORUM
KOLAY GELSİN SANA

3 gün beklemişsin.
2 gün daha beklemek dokundumu ?
Ban yemeden önce düşüncekdin böle durumları.
2 gün daha beklemek dokundumu ?
Ban yemeden önce düşüncekdin böle durumları.
arkadasım yazdıklarını sölüorum sn kim oluonda yalakalık yapma dion lan ayağını denk al biz sana adam gibi sölüoz insansan anlarsın bn sana bu kadar diom 'EDEPLİ İNSAN SUSAR EDEPSİZ İNSAN SUSTURDUM SANAR' BN SUSUORUM
KOLAY GELSİN SANA![]()
akıllı ol lan dıye konusma edepsızlık yapma sen kımsın kı bana edebı oğreteceksın. aklını alırım senın.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)