- Konular
- 191
- Reaksiyon Skoru
- 44
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 117
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
ausführen.;2521940' Alıntı:beni deli etmeye felanmı çalısıyorsun ulan aptal herif ben mmomt2'den asla sikayetci değilim diye alta yazdım okuman yazman yokmu senin. Senkimsin bana çekgit diyosun bebe asla mmomt2den sıkıldıgımı veya kötü iğrenç demedm lafı baska yere getirme kaybol git surdan. Sen yokken biz vardık lan buralarda 2 gün önce çıktın çekgit felanmı diyosun erkek'mi oldunuz lan siz.
sansurle kendini ve laflarini bu arada ben yokken sne wardi ha ii miş
bu mmomt2 de ilk girenlerdenim bana burda artislik ypamanın lüzümü yok.seviyorsan mmomt2 şikayyette bulunmucan annen baban işinden şikayet edioyrmu çunku seviolar sende sevdign bu oyunu şikayet etmiceksin:ka19:- Katılım
- 14 Nis 2010
- Konular
- 128
- Reaksiyon Skoru
- 17
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 1 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
La olum vallahi sinirden nediceğimi bilmiyorum 30 kere yazdım sıkayet etmiyorum niye daha iyi değil diyorum anladınmı basıomu beynin ? 3 kurusluk heriflere dert anlatıyoru ya . yorumlatı takip et sus ya sen yorum atma
- Konular
- 233
- Reaksiyon Skoru
- 67
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 117
- MmoLira
- -101
- DevLira
- 0
Ee yettinlan Babanın parasına güvenip mi bu lafları söylüyosun 3 kuruşluk en azından bizim fiyatımız war ama sen beş para etmessin
- Konular
- 322
- Online süresi
- 3h 56m
- Reaksiyon Skoru
- 345
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 214
- MmoLira
- 41
- DevLira
- 0
ausführen.;2522637' Alıntı:La olum vallahi sinirden nediceğimi bilmiyorum 30 kere yazdım sıkayet etmiyorum niye daha iyi değil diyorum anladınmı basıomu beynin ? 3 kurusluk heriflere dert anlatıyoru ya . yorumlatı takip et sus ya sen yorum atma
Allah askına kendini ne sanıyosun sen yaw. Burada milletin değerini ölçmek sanamı kaldı. Ki son kisi bile olamazsın ona 3 buna 10 kurusluk adma diyosun kendin ciğeri 5 para etmez adamın tekisin ne sanıyosun kendini sen he ? begenmıyosan uzıcan laf yapmıcan burda bizde biliyoruz bunları bekliyoruz ama sabırla efendi ol sabırlıca bekle yoksa uza tutan yok en azından serverda temizlik yaplrken görevlilere kolaylık sağlarsın
- Konular
- 16
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 7 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 50
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Arkadaşım neden fark var söyleyim. kimse kimseye bedava oyun oynatmaz ben sunucu parasi ödüyorum sen bedava oyna <YOK BÖYLE BİRSEY >.. Arada neden fark var onuda söyleyim ben trde oynarken yaşıt insanlarim coktu yasimda 26 abi abla dedigim insanlar coktu amaki oyun bu sonucta elbette ucretli kısımından yararlanıyorlardı.orda bir 14 15 yaslarindaki kardeslerimiz belli bir seviyeden yukari cıkamaz hale geliyorlar cunku dediigim gibi kimse kimseye bedava oyun oynatmaz kalite bakımından bu pvp seninde dedigin gibi kötü değil.Hizmete sıra gelince kendine bir sor 30 yaş ortalama grubumu hakeder bu hizmeti yoksa pvp deki 15 yaş ortalama grubumu... simdi diyeceksinki biz cocukmuyuz olmayabilirsin kimsenin kimseyede cocuk veya hitabsız bir sekilde seslenme lüxü yok... Ben trde 3 sene oynadım burda 8 ay kadar oldu burda gördügüm oyuncuların hareketlerini yada konusmalarini trde görmedim.sadece oyun kalite farkı yok oyuncu kalitesinide katarsan hesaba soruyu kendine sorarsın zaten. İyi Forumlar...
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)