- Konular
- 21,048
- Çözüm
- 48
- Online süresi
- 5mo 21d
- Reaksiyon Skoru
- 20,133
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 9 Ay
- Başarım Puanı
- 854
- MmoLira
- 3,763,811
- DevLira
- -3
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
biraz sabrederseniz herşey düzene girecek. şu büyük bakımı yapabilirsek ondan sonra yeni gmlerimiz gelecek zaten eventlar vs daha düzenli olacak
- Konular
- 233
- Reaksiyon Skoru
- 67
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay
- Başarım Puanı
- 117
- MmoLira
- -101
- DevLira
- 0
Sen burda Biraz Terbiyesizleştin salak felan diyosun Millete Ben yağcılık çekmeye çalışmıyorum uzman veya D.mod olmak isteseydim adminin peşindeydim şimdi Otur etkinlikler yetkililer gelince yapılır
- Konular
- 128
- Reaksiyon Skoru
- 17
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 1 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
arkadaşlar bence sizler olayı anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz.arkadaşımız konusunda asla oyundan sıkılmadığını yazmış.biraz daha ilgi gösterilse iyi olur diyor.siz neden bu kadar büyütüyorsunuz anlamıyorum.burada boşu boşuna tartışma yaratmayalım lütfen.ayrıca admin tek başına yetişemiyorsa bir görevli daha alınır sorun ortadan kalkar.sorun yaratacağınıza biraz çözüm odaklı olalım lütfen...
Anlatmak istediğim su işte seni zaten online görmek mucize peach tek basına yetişemiyo bukadar sıkıstırıp insanları niye mağdur ediyosun kaldki shorty herşeye tek başına yetişiyo ve gayetde başarılı. Ama dediğim gibi mmomt2 çok güzel bir server sıkılmak aklımın ucundan geçmez ama ilgilenseler yenilense kimse mağdur olmasa
m2 -tr daha kaliteli ama mmomt2 daha güzel
işte anlatmak istediğim bu m2-tr kaliteli mmomt2 niye olmasın ?
- Konular
- 128
- Reaksiyon Skoru
- 17
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 1 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
tamam adminim sen bana açıklamayı yaptın ben sustum ama söyle arkadaşlar böyle çek git sus otur felan derler benim anlatmak istediğmi lastik gibi uzatıp baska yere cekerler deli oluyorum özellikle su kimlerleyim midir nedir bebe herşeyi yanlış anlıo hep tersliyo bi konuda birini desteklediğini görmediğim hep yağ çekiyo hep yağ çekiyo
- Konular
- 233
- Reaksiyon Skoru
- 67
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay
- Başarım Puanı
- 117
- MmoLira
- -101
- DevLira
- 0
Herkeze Sor bakim bebemiyim Değilmiyim Öncelikle Senden Terbiyeliyim Senin Gibi 1 hatayı 2 kez yapmıyorum
Bir kez Daha Flood yaptım Kime yağcılık yapıcakmışım hem.Sana destek olurum ama iyi birşey yaptıgında ancaK Bebenin Km oLdugu Belli oluyo canım
Bir kez Daha Flood yaptım Kime yağcılık yapıcakmışım hem.Sana destek olurum ama iyi birşey yaptıgında ancaK Bebenin Km oLdugu Belli oluyo canım- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)