Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

İlgisizlik .

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ausführen.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

birazı dogru birazi yanlış simdi onlari söylersem uzun olr eger sevmiyrsn sıkılıyrsn mmomt2 uzatmadan çek git

beni deli etmeye felanmı çalısıyorsun ulan aptal herif ben mmomt2'den asla sikayetci değilim diye alta yazdım okuman yazman yokmu senin. Senkimsin bana çekgit diyosun bebe asla mmomt2den sıkıldıgımı veya kötü iğrenç demedm lafı baska yere getirme kaybol git surdan. Sen yokken biz vardık lan buralarda 2 gün önce çıktın çekgit felanmı diyosun erkek'mi oldunuz lan siz.

Sana burada kal diyen yok isyan ediyosan oynama

Hem bu admin Bizim gibi insan onun da hayatı yaşamaya hakkı var her gün burada olucak diye birşey yok okula giden yöneticiler var onlar ne yapsın bütün günü bilgisayar ilemi geçirsin her denilen şey yapılmıyo farkındayım ama onlarada biraz saygı göster seni kimse tutmuyo burada o dediğin swye git istiyosan

yav canım kardeşim isyan etmiyorum oyundan nefret etmiyorum sevmiyorum diye birşey demiyorum ona bakılırsa shorty'ninde canı war ordaki modlarında hayatları war ama sende benim doğru söylediğimi biliyosun yağ çekmek için söyle yorum atıyosun farkındayım. üstüne basarak söylüyorum her yorum atan onu söylüyor arkadaşım oyundan sıkıldım , iğrenç , zorla tutuluyorum , bıktım artık bu sw den , isyan ediyorum felan demiyorum sadece 2sinin arasında nie bukadar fark var onu anlamaya çalısıyorum ne drop günü saati belli ne etkinlik belli ne market belli ne forum belli düzene girilmesini istiyorum diyorum isyan etmiyorum girdimi beynine.

arkadaşlar bence sizler olayı anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz.arkadaşımız konusunda asla oyundan sıkılmadığını yazmış.biraz daha ilgi gösterilse iyi olur diyor.siz neden bu kadar büyütüyorsunuz anlamıyorum.burada boşu boşuna tartışma yaratmayalım lütfen.ayrıca admin tek başına yetişemiyorsa bir görevli daha alınır sorun ortadan kalkar.sorun yaratacağınıza biraz çözüm odaklı olalım lütfen...

m2 -tr daha kaliteli ama mmomt2 daha güzel :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri