- Konular
- 128
- Reaksiyon Skoru
- 17
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 1 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Söylediklerimde nekadar haklıyım bilemicem ama genede bu konusmayı yapamadan edemiceğim. İlk açıldığından beri bu serverdayım iyisiyle kötüsüyle birsürü anım oldu . Ama mmomt2 ile m2-tr aynı server hemen hemen shorty orda admin burdada admin fark yok . Ama neden m2-tr gerek etkinlikleriyle gerek sitesiyle gerek forumuyla gerek eventleriyle gerek herşeyiyle daha güzel. Bana sorucak olursanız mmomt2'deki adminlerimiz birazcık ilgisiz. Ne bi event günü saati belli ne bakımın saati belli ne forumda bir düzen ne sitede bir düzen. Ama m2-tr de böyle birşey yok arkadaşım orda oynuyor. Gayet güzel herşeyin yeri yurdu saati belli. Adamlarda imkan sınırsız değil . Eventler 1000'lerde etkinliklerin saati belli göz dolduran bir server. Ama bizim server geçen saldırı oluyor admin ortalıkda yok 1 gün oyun kapatıldı resmen, eventler desen nezaman açılcağı belli değil kafalarına göre. 3 gün ban yiyoruz beklememizle 1 haftayı buluyor. Mmomt2'de suana kadar etkinlik görmedim belli rasgelmemişimdir ama hiç etkinlik görmedim ve daha neler neler, Beni suanda yanlış anlayanlar olabilir benim burda amacım mmomt2'yi kötülemek adminlerini aşşalamak değil arasındaki fark niye bukadar açık onu anlamaya çalışıyorum. En iyi pvp'lerde Listenin birincisisin gayet gurur verici birşey ama bukadar ilgisiz olmak oyuncuları sıkıyor. Son zamanlarda baya oyuncu kaybettik sanırım. Dediğim gibi lütfen konuya sanane veya karışma felan diye yorumlar atmayınız hepimimizi ilgilendiriyor nede olsa, veya mod'lardan ricam konuyu kilitlemesinler.
Artık düzene girsin su forumda herşey yoluna girsin sabır sabır biyere kadar
Tartışma içerilikli yorum atmayınız rica ediyorum lütfen.
Artık düzene girsin su forumda herşey yoluna girsin sabır sabır biyere kadar
Tartışma içerilikli yorum atmayınız rica ediyorum lütfen.
- Konular
- 120
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 3 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 102
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
m2-tr yi bilmiyorum
Belki dediğin gibi daha kaliteli bi pvp olabilir
Tamam bir çok eksiği var
ama bu pvp yi de o kadar yabana atma
Ben şahsen metin2 turkeyde yapamadığım ve içimde kalan
Herşeyi bu pvp de yaptım
Bu saatten sonra başka pvp de başlasam artık zevk alacağımı zannetmiyorum
Belki dediğin gibi daha kaliteli bi pvp olabilir
Tamam bir çok eksiği var
ama bu pvp yi de o kadar yabana atma
Ben şahsen metin2 turkeyde yapamadığım ve içimde kalan
Herşeyi bu pvp de yaptım
Bu saatten sonra başka pvp de başlasam artık zevk alacağımı zannetmiyorum
Son düzenleme:
- Konular
- 128
- Reaksiyon Skoru
- 17
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 1 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ben bu pvpyi kötülemedim veya aşalamadım 2 kardeş sw 2sinin aynı kişilere ait m2-tr'yle bukadar ilgileniyolarsa mmomt2'le nie ilgilenmiyor ben droplar vs seyleri kasdetmiyorm oyuncular vs vs, tabiki bende bu saatden sonra bu pvp'yi hayatta bırakmam, Gayet güzel herşeyi burada yaşadım ben diğer pvplerde bukadar zevk alamıyorum ama sorun o değil işte.
- Konular
- 191
- Reaksiyon Skoru
- 44
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 117
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
birazı dogru birazi yanlış simdi onlari söylersem uzun olr eger sevmiyrsn sıkılıyrsn mmomt2 uzatmadan çek git 

- Konular
- 5
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
haklısın.oyuna biraz daha ilgi gösterilebilir.kaç gündür depo şifrelerinin sıfırlanmasını bekliyorum.takılarıma kadar depoya koydum.depo açılmıyor.bi bug var.ss gönderdim ama ss göndericeğime baştan char açsaydım item yapardım şimdiye.eventleri filan geçtim;bakımlar zamanında olsun.sslere cevap verilsin.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)