Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Navy Field
Yayıncı:
Sunucu:EU Durum:Final
Esasında çok arcade bir oyun olmasına rağmen internetten diğer oyunculara karşı takım savaşları yaptığınız için inanılmaz eğlenceli çünkü bir takım stratejisi içinde oynanması gerekiyor. Kafasına göre takılanlar düşmana denk gelince çok kolay avlanıyorlar. Bunun dışında batırdığınız her gemi, hatta isabet ettirdiğiniz her atış için puan alıyorsunuz. Aldığınız puanlar ile geminizin mevcut sistemlerini geliştirebiliyorsunuz. Savaş sahasına girmeden önce belli bir mürettebatınız var (Subay kademesinde) bu Subaylar savaş sırasında tecrübe kazanarak daha yüksek rütbelere geçiyorlar ve böylelikle sizde daha büyük gemileri yönetebilmek için gereken "kadro"ya sahip oluyorsunuz.
Bunun ötesinde, aldığınız savaş sistemlerinin değişik özellikleri var, özellikle topların kalibresi çok önemli, daha hızlı yada daha güçlü atış arasındaki tercih sizin elinizde, bunun dışında geminize taktığınız büyük ölçekli sistemler geminizin hızını etkiliyor, tabii sahip olduğunuz motor gücü burada en önemli faktör.
Benim favorim, olabildiğince az "turret" yükleyip maksimum torpil sayısı ile büyük gemilere torpil saldırısı yapmaktı. Zamanında en çok uçak gemilerini merak ediyordum nasıl işliyorlar diye, sanırım artık öğrenmeye vaktim var.Resimler
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Yapımcı:
Tür:
Ücret: ÜcretsizSunucu:EU Durum:Final
CB Tarihi: 03/07/2007 OB Tarihi:04/16/2009 Çıkış: 04/29/2008Oyunun konusu 2. Dünya savaşı deniz muharebeleri, oynanış şekli olarak kuş bakışı bir noktadan geminizi görüyorsunuz....
Oyunun konusu 2. Dünya savaşı deniz muharebeleri, oynanış şekli olarak kuş bakışı bir noktadan geminizi görüyorsunuz, ve geminizin toplarının yönünü ve açısını ayarlayarak düşman gemisini vurmaya çalışıyorsunuz. Tabii torpil kovanlarınızıda doğru bir zamanlama ve iyi bir yöne atarsanız düşman gemisini çabucak bitirebilirsiniz.Esasında çok arcade bir oyun olmasına rağmen internetten diğer oyunculara karşı takım savaşları yaptığınız için inanılmaz eğlenceli çünkü bir takım stratejisi içinde oynanması gerekiyor. Kafasına göre takılanlar düşmana denk gelince çok kolay avlanıyorlar. Bunun dışında batırdığınız her gemi, hatta isabet ettirdiğiniz her atış için puan alıyorsunuz. Aldığınız puanlar ile geminizin mevcut sistemlerini geliştirebiliyorsunuz. Savaş sahasına girmeden önce belli bir mürettebatınız var (Subay kademesinde) bu Subaylar savaş sırasında tecrübe kazanarak daha yüksek rütbelere geçiyorlar ve böylelikle sizde daha büyük gemileri yönetebilmek için gereken "kadro"ya sahip oluyorsunuz.
Bunun ötesinde, aldığınız savaş sistemlerinin değişik özellikleri var, özellikle topların kalibresi çok önemli, daha hızlı yada daha güçlü atış arasındaki tercih sizin elinizde, bunun dışında geminize taktığınız büyük ölçekli sistemler geminizin hızını etkiliyor, tabii sahip olduğunuz motor gücü burada en önemli faktör.
Benim favorim, olabildiğince az "turret" yükleyip maksimum torpil sayısı ile büyük gemilere torpil saldırısı yapmaktı. Zamanında en çok uçak gemilerini merak ediyordum nasıl işliyorlar diye, sanırım artık öğrenmeye vaktim var.Resimler